Hasznos trükköt tanultak az Amazon eszközei

Hasznos trükköt tanultak az Amazon eszközei

Az Amazon alapvetően nem egy hardvergyártó, de a vállalatnak van több hardveres terméke is, és most a cég megoldotta, hogy a Fire TV, valamint az Echo masinák használhatóak legyenek együtt. Így a termékek még jobb élményben részesíthetik a felhasználókat.

A Fire TV az utóbbi időben egyre vonzóbb platformmá kezdi kinőni magát, miután volt egy kisebb hullámvölgye az elmúlt évben. Idén újra megjelentek a Google szolgáltatásai – élen a YouTube-bal – a rendszeren belül, nemrégiben pedig az is kiderült, hogy már az Apple TV támogatására is számítani lehet. Ezeknek köszönhetően az Amazon televíziós eszközein keresztül folyamatosan növekedik az elérhető tartalmak mennyisége. Egyebek mellett a frissen indult Apple TV+ is hozzáférhető, így lehet nézni a cupertinóiak saját gyártású anyagait.

Galéria megnyitása

Az Amazonnál a Fire TV és az Echo eszközök egészen mostanáig egymás mellett futottak, ettől kezdve viszont össze is lehet őket kötni minden tekintetben. A Fire TV kiegészítők lehetőséget nyújtanak arra, hogy a hangot ne a csatlakoztatott televízió biztosítsa az éppen játszott filmeknél, sorozatoknál vagy egyéb felvételeknél, hanem a felhasználó Echo hangszórója/hangszórói. Az Alexa házimozi rendszer néven bevezetett szolgáltatás nagyon jól jöhet, főleg akkor, ha több egyforma Echo kiegészítője is van az embernek, mert ezeket is össze lehet fűzni.

Galéria megnyitása

Az Echo készülékek, azon belül a hangszórók kínálata már nagyon változatos. Vannak szimpla hangszórók, amik többféle teljesítménnyel tudnak szolgálni, és akad olyan különlegesség is, mint az Echo Sub, ami egy társítható mélynyomó. Például az Echo Plus megoldással összehozható az Echo Sub, és így kap az ember egy korrekt 1.1-es felállást, ami szép dinamikával fog dolgozni, de igazából még tovább is lehet menni, és virtuálisan összedrótozható kettő Echo Plus és egy Echo Sub egy 2.1-es konfigurációba. Az igazán maximalisták pedig összerakhatnak kettő Echo Studiót, amik elképesztő hangélményről gondoskodhatnak. Az aktuális Echo generáció már támogatja vezeték nélküli kapcsolaton a Dolby Audio hangzást, az Echo Stuido esetében pedig már a Dolby Atmos is biztosított.

Galéria megnyitása

Ha valakinek minden eszköz adott az Alexa házimozi rendszer felállításához, akkor igazából a konfigurálás már néhány pillanat alatt elvégezhető. A Fire TV és az Echo hangszórók összehangolását az Alexa alkalmazáson belül kell megoldani. A programon belül először ki kell választani az audio eszközöket, majd a Fire TV terméket, és ezt követően máris elvégezhető a társítás.

Ettől a fejlesztéstől az Amazon valószínűleg azt várja, hogy a felhasználók kedvet kapjanak az ökoszisztéma kiépítéséhez, és akár több Echo hangszórót is rendszerbe állítsanak a tévékészülékük mellé. Különösen az Echo Sub húzhat majd abból hasznot, ha sikeres lesz az Alexa házimozi szolgáltatása, hiszen a mély hangszóró különösen jól jöhet a televíziózáskor a hangzás javításához.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap