Hasta la vista, baby - Heti mozipremierek

Egyebek mellett 3D-ben visszatérő halálosztó, gyilkos app, angyalarcú szörnyeteg és egy jetikölyök vár ránk a héten!

Hasta la vista, baby - Heti mozipremierek

itán felül áll, hogy az 1991-es, máig hallatlan népszerűségnek örvendő Terminátor 2. - Az ítélet napja jött, látott és győzött. Ezt az is igazolja, hogy a Terminátor: Sötét végzet közelgő debütálása előtt kedvcsinálóként a klasszikussá nemesedett akció-sci-fi egy speciális-látványos, 3D-s változatát vetítik majd a mozikban.

Izgalmakból a Halálod appjában sem lesz hiány. Justin Deck horrorjában a kétségbeesett ápolónő, Qiunn kénytelen ráébredni, hogy a haláláig hátralévő időt mutató, viccből letöltött program mögött démoni erők állnak. Így ha életben akar maradni, valahogy meg kell törnie a rá leselkedő, rettenetes átkot.

Az animációs filmek rajongói két alkotás közül választhatnak majd. A Szörnyen boldog Halloween-ben Salma az őt még csecsemőként magára hagyó biológiai szülei nyomába eredve fed fel pár, hihetetlennek tűnő titkot.

Míg a Jetikölyökben Yi és barátai segítenek egy elvetemült milliárdos elől menekülő, békés szőrmóknak abban, hogy visszajusson az övéi közé.

A Víz és cukor - Carlo Di Palma, az élet színeinek hála, a dokumentumfilmek szerelmesei sem fognak unatkozni. Ahogy az a cím alapján könnyűszerrel kitalálható, Fariborz Kamkari műve az egyebek mellett a Nagyításon és a Hatalmas Aphroditén is dolgozó operatőrnek állít emléket.

Ha inkább egy krimihez lenne kedvünk, akkor okvetlenül érdemes lesz egy pillantást vetnünk az Az angyalra. Ez a babarcú argentin sorozatgyilkos és karrierbűnöző, Carlos Eduardo Robledo Puch viselt dolgait mutatja be.

Felsorolásunk a Lázadók zárja. Allan Mauduit vígjátékában az egy halfeldogozóban robotoló, szebb napokat is látott Sandra és barátnői kezdetben örülnek annak, hogy egy kisebb vagyon hullik az ölükbe. Ám hamar kiderül, hogy a bizarr körülmények között megszerzett pénz nem kevés bajjal jár.

A heti mozipremierek az alábbiak:

Október 24.

  • Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D
  • Halálod napja
  • Szörnyen boldog Halloween
  • Jetikölyök
  • Víz és cukor - Carlo Di Palma, az élet színei
  • Az angyal
  • Lázadók

{{ data.question }} {{ answer.percent }} Te már szavaztál! Eddig {{ data.voteCount }} szavazat érkezett Eddigi eredmények Szavazok Frissítés

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap