Háromállásos MagSafe töltőpaddal állt elő a Mophie

Egy trükkös megoldást használ a cég, aminek köszönhetően még olcsó is a terméke.

Háromállásos MagSafe töltőpaddal állt elő a Mophie

A Zagg alá tartozó Mophie az egyik legnagyobb cég, aki Apple kiegészítőkkel, azon belül is különböző töltőkkel szolgál. És most a cég előrukkolt egy olyan vezeték nélküli töltőállvánnyal, ami egyszerre három terméknek a töltéséért felelhet majd, ezt pedig nem a szokványos módon oldja meg.

Egyszerűen csak 3-in-1 wireless stand for MagSafe Charger névre hallgat az eszköz, és egyébként a Mophie égisze alatt már nem ez az első olyan megoldás, ami három terméknek a vezeték nélküli töltését teszi lehetővé. Viszont itt valójában csak kettő beépített tekercs van a vezeték nélküli töltéshez. És a megoldás neve magában foglalja azt, hogy mi a trükk.

Galéria megnyitása

Itt nincs beépített MagSafe töltőhely, hanem az Apple által értékesített megoldást kell használni. Méghozzá olyan módon, hogy az állványba kell belehelyezni, és ez úgy lett kialakítva, hogy maximális stabilitás mellett tartsa a gyári MagSafe vezeték nélküli töltőt és a levegőben rátapasztott iPhone-t is. Nem számít, hogy iPhone 12 mini vagy a meglehetősen nehézkes iPhone 12 Pro Max kerül rá.

Galéria megnyitása

Ennek a kialakításnak köszönhetően az sem jelent gondot az újdonságnak, hogy a 15 wattos teljesítményű MagSafe gyorstöltést biztosítsa, persze meg kell azt jegyezni, hogy ez nyilván nem a Morphie, hanem az ötletes dizájn érdeme. A tervezők a mobil tartóelemét finoman megdöntötték, hogy megfelelő szögben álljon ahhoz, hogy akár használni is lehessen. És szabadon lehet választani, hogy állítva vagy fektetve teszi fel az ember, attól függően, hogy mire van szüksége. Ha videózna töltés közben, akkor eldöntheti, ha pedig olvasna, akkor állítva töltheti az iPhone-t.

Mivel a Morphie újdonságának lényegében csak kettő eszköznek a töltését kell megoldani, ezt gond nélkül képes lesz abszolválni. Ráadásul a legnagyobb feladat eleve „ki lett szervezve” az Apple számára az önálló MagSafe egység révén, a terméknek csak az AirPods fülhallgató és az Apple Watch okosóra táplálását kell megoldania. Tehát túl nagy teljesítményre itt nincs szükség. Az okosórát a pad képes mágnesesen a megfelelő helyre fogni, ezzel biztosítva azt, hogy a töltés garantáltan elinduljon, és menet közben se szakadjon meg.

Galéria megnyitása

A Morphie új töltője az egyszerű megjelenésének köszönhetően szinte bármilyen környezetben jól mutat majd. Viszont kizárólag fehér színben lehet majd kezdetben hozzájutni. 399 gramm az eszköz tömege. Hátránya ennek a dizájnnak, hogy kettő töltőt kell bedugni, hiszen a MagSafe egység különálló energiaforrást igényel.

A Morphie 3-in-1 wireless stand for MagSafe Charger mindössze 90 dollárba fog kerülni. Ez nagyon kedvező ár egy háromállásos töltőpadért cserébe, viszont ezen a ponton azért illik kiemelni, hogy a teljes képhez kell az Apple MagSafe vezeték nélküli töltőpad is. És ezzel nem biztos, hogy rendelkezik az ember. Amennyiben ezt külön meg kell vásárolni, abban az esetben további 40 dolláros (17 ezer forint) költséggel kell számolni, ami még mindig nem vészes.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap