Három játékon dolgozik a From Software

Ezek közül az egyik hasonlít majd a Dark Souls-sorozatra, a másik kettő nagyon nem.

Három játékon dolgozik a From Software

A Dark Soul 3 befejezését követően a játékos társadalom lélegzetvisszafojtva várja, mi lesz a From Software új játéka. Pontosabban játékai, ugyanis Hidetaka Miyazaki, a stúdió vezetője most elárult néhány dolgot, ami alapján már némileg tisztábban látjuk a jövőt.

Megerősítette, hogy a From Software jelenleg három játékon dolgozik egyszerre, és ezek közül egyik sem új Dark Souls. Miyazaki korábban is említette már, hogy a Dark Souls-sorozatnak vége, de azért az ajtót még nyitva hagyta: elmondása szerint ha valamelyik kollégája élőállna egy nagyon jó ötlettel a folytatásra, akkor lehetséges, hogy megfontolná.

Eddig tehát annyi biztos, hogy az egyik készülő játékuk egy új Armored Core, vagyis a stúdió újra előveszi a mechás sorozatát. Ennél többet Miyazaki nem volt hajlandó elárulni róla, azonban már egy ideje dolgoznak rajta, és tavaly még arról beszélt az úriember, hogy 2017-re terveznek egy VR-os játékot megjelentetni. Lehet, hogy ez lesz az?

Egy másik, egyelőre név nélkül készülő darab egy dark fantasy lesz. Miyazaki erről azt mondta, hogy valószínűleg ez fog a "leginkább és legegyenesebb módon" megfelelni a rajongók elvárásainak - vagyis vélhetően ez hasonlít majd leginkább a Dark Souls-sorozatra. Miyazaki azt vallja, hogy a korábbi tapasztalataikat mindenképpen kamatoztatniuk kell egy új játék fejlesztésénél, azonban ahhoz, hogy ki tudjanak teljesedni, el kellett szakadniuk a Souls-szériától. Ugyanakkor erről a játékról azt mondta: "Egy olyan dark fantasy játék lehet ez, amelynek része a kemény kihívás leküzdése, ez a fajta sikerélmény pedig eddig a Dark Soulsra volt jellemző".

Végül pedig ott van a harmadik cím, ami egyelőre teljesen misztikusan hangzik. "Ez a játék egy kicsit furcsa lesz. Amikor majd bejelentjük, a rajongók valószínűleg úgy fognak reagálni, hogy mi a fene ez a nagyon furcsa játék amit Miyazaki itt összerakott?". Úgy tűnik, tényleg nagyon furcsa lesz, mert a szót eléggé szereti használni a mester: "Arra gondolok, hogy már maga a műfaj is eléggé furának fog tűnni. De nem csak ez, hanem maga a játék tartalma is az lehet majd sokaknak".

Addig is azonban még vár ránk két kiegészítő a Dark Souls 3-hoz, melyek közül az első, az Ashes of Ariandel október 25-én érkezik.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward