Shop menü

HARMADIK RÉSZ IS KÉSZÜLHET A STAR WARS JEDI: SURVIVOR UTÁN

Az már valószínűleg Unreal Engine 5-re készül majd.
Vaffler Dániel
Vaffler Dániel
Harmadik rész is készülhet a Star Wars Jedi: Survivor után

Stig Asmussen, a Sony Santa Monica korábbi direktora, jelenleg a Star Wars Jedi-sorozat vezető fejlesztője beszélt arról, mi várható a Star Wars Jedi: Survivor április 28-ig megjelenése után.

Röviden arról van szó, hogy szeretné trilógiaként lezárni a sorozatot.

A 2019-es Star Wars Jedi: Fallen Orderben bemutatkozott főhős, Cal történetét egy harmadik résszel zárná le. Alapvetően minden attól függ, hogy a második epizód hogy teljesít majd a kasszáknál. A történet nagyjából már ki van dolgozva, mint ahogy a második sztorija is megvolt, mire befejezték az elsőt. "Nem csak a másodikról beszéltünk a LucasFilmmel, hanem annál tovább is. Amikor velük beszélgetünk, mindig arra kíváncsiak, hogy hová fog kifutni a történet" - mondta Asmussen, aki személy szerint mindig is trilógiában gondolkodott, de persze nem tudták, hogy mennyire lesznek vevők a felhasználók a játékra.

"Elég pontosan be tudtuk lőni, hogy a Survivor mikor játszódjon, milyen fontosabb események történjenek, mi forogjon kockán, és milyen hangulatot szeretnénk elérni" - tette hozzá, majd arra is kitért, hogy a folytatás már az Unreal Engine 5-re készülhet. Habár a Star Wars Jedi: Fallen Order sok dicséretet kapott, magát a motort viszonylag sok kritika érte, mert főleg PC-ken elég döcögősen teljesített, és még csak nem is nézett ki különösebben jól. Éppen ezért logikus lenne váltani az Unreal Engine 5-re, főleg, hogy ha lesz harmadik rész, az vélhetően a következő konzolgenerációra (is) érkezik.

"Nem mondom, hogy könnyű lesz a váltás, mert egy rakás egyedi dolgot fejlesztettünk le a motorhoz, amik kifejezetten a Jedi-játékokhoz szükségesek. Ezek egy részét át kellene dolgoznunk, ha új motorra váltanánk" - mondta Asmussen.

A Star Wars Jedi: Survivor április 28-án jelenik meg PC-re, PS5-re és Xbox Series-konzolokra.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére