Hardcore mód is lesz a Cyberpunk 2077-ben

Lady Gaga viszont sajnos kimarad a játékból.

Hardcore mód is lesz a Cyberpunk 2077-ben

A CD Projekt RED már a The Witcher 3 esetében is ügyesen játszott a nehézségi szintekkel. A legkönnyebb verzió a "Just the Story" volt, ami a nevének megfelelően azoknak kedvezett, akiket nem érdekeltek a kemény küzdelmek, hanem csak a történetre voltak kíváncsiak. Az ellentétes oldalon pedig ott találtuk a "Death March" nevű fokozatot, ami pedig extrém kihívást nyújtott.

Úgy tűnik, hogy a Cyberpunk 2077 is hasonló úton járt. Habár konkrét nehézségi fokozatokat nem említett Alvin Liu, az UI-ért felelős dizájner, de azt kijelentette,hogy biztosan bekerül egy Hardcore mód, ami a nehézség feltornászása mellett teljesen kikapcsolja a felhasználói felületet. Liu elmondta, hogy foglalkoznak azokkal a játékosokkal is, akiknek nem kenyerük a lövöldözés. "Aggódtunk azok miatt, akiket inkább csak a történet érdekel, vagy a The Witcher után szeretnék kipróbálni az új játékunkat, de nem szoktak hozzá a shooterekhez. Erre is lesznek opcióink".

De nem csak különböző nehézségek és beállítások formájában, hanem még fegyverek tekintetében. Mint emlékeztetett, a múlt évben látott demóban márt feltűnt a smart gun, aminek a töltényei ugyan lassabban szállnak és gyengébbek, viszont segít a célzásban, ha valakinek ez nem menne annyira.

Azt egyelőre nem tudni, hogy olyan beállítási lehetőség lesz-e, hogy más nehézségi fokozatokat mellett is kikapcsolhassuk a felhasználói felületet, hiszen könnyen lehet, hogy valaki ezt választaná a jobb beleélhetőség miatt, viszont nem szeretne a kőkemény harcokkal küszködni. Liu végül azt is megerősítette, hogy habár sok rajongó szerint jó ötlet lenne, de Lady Gaga nem lesz benne a játékban: "Ő tényleg nagyon cyberpunkos, szóval beillene. De sajnos nem lesz benne a Cyberpunk 2077-ben".

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap