Hangszórós, vezetékmentes töltő és egyebek a Belkinnél

Hordozható töltőt és többféle vezeték nélküli töltőpadot is bemutatott Las Vegasban a népszerű kiegészítőgyártó.

Hangszórós, vezetékmentes töltő és egyebek a Belkinnél

A Belkin korábban már több vezeték nélküli töltőt és powerbankot is letett az asztalra, szóval rutinosan mozog ezeken a területeken. És most olyan eszközöket vitt magával a CES-re, amik sok jó lehetőségeket nyújtana. A vállalat elsősorban az Apple termékeihez ajánlotta a szerkezeteket, de persze használhatóak lesznek ezek androidos és más termékekkel is.

Hordozható töltőből kettőt vonultatott fel a CES-en a Belkin. Az újdonságok a BOOST↑CHARGE névre hallgatnak, és az különbözteti meg őket egymástól, hogy eltérő a kapacitásuk. Az egyik esetben egy 10 000 milliamperes telepet rejt a burkolat, a másik megoldásnál pedig már 20 000 milliamperes akkumulátorral lehet gazdálkodni.

Galéria megnyitása

Mindkét készülék kettő USB csatlakozóval lett ellátva, de ezek között lényeges különbség lesz a töltési teljesítmény. A 10 000 milliamperes BOOST↑CHARGE esetében maximum 18 wattos teljesítménnyel lehet számolni. Mindkét USB kihasználása esetén pedig képes gyorstöltéssel egy iPhone-t nulláról 50%-ra tölteni 30 perc alatt, miközben a másik ágon egy másik eszközt is tud táplálni 12 wattal.

Ezzel szemben a 20 000 milliamperes kapacitással rendelkező BOOST↑CHARGE már 30 wattal is tudja táplálni a rákötött készüléket. Itt a Belkin kiemelte, hogy egy MacBook esetében például 28 órával lehet ilyenformán megnövelni az üzemidőt, ami nem elhanyagolható. És miközben az egyik USB-n töltődik egy laptop, a másikon itt is számolni lehet további 12 wattos töltőteljesítménnyel. A powerbankok maguk is támogatják majd a gyorstöltést a C-típusú USB csatlakozójukon keresztül. Az izmosabb telep mellé pedig még egy kábel is járni fog kiegészítőként.

A Belkin által bemutatott BOOST↑CHARGE eszközök 40 és 70 dolláros ajánlott fogyasztói áron futnak majd, és a tavasz elején fognak megjelenni a boltok kirakatában.

Vezeték nélküli töltők

A vállalat a CES-en kiállított egy olyan vezeték nélküli töltőpadot, amire egyszerre három készüléket lehet felpakolni töltési céllal. A vállalat kiemelte, hogy ezen a készüléke van hely minden Apple eszköz számára, amit vezeték nélkül tölthet a felhasználó. Az iPhone mellett gond nélkül elfér a padon az Apple Watch okosóra és a vezeték nélkül töltést támogató AirPods variáns is.

Galéria megnyitása

A mobil állványa elvileg gyorstöltéssel dolgozik, így az okostelefon töltése sem fog tovább tartani, mint a viselhető kiegészítők táplálása. És egyébként tokkal is bátran használható a töltőpad, ez nem fogja jelentősen befolyásolni a folyamatot, ha a tok 3 milliméternél vékonyabb. A töltési állapotról LED-ek adnak visszajelzést a vezeték nélküli töltőpadon.

A Belkin háromhelyes vezetékmentes töltője áprilistól lesz megkaparintható, és 110 dollárt kell majd érte leszurkolni.

A Belkin egyik legnagyobb dobása a Soundform Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger lett minden kétséget kizáróan. Ez egy olyan egészen nagyra nőtt hangszóró, aminek a tetején kapott helyet az okostelefon bölcsője, amit tölteni tud majd. Ezt az egészen kifinomult megjelenésű eszközt a Devialet partnerségével hozta össze a vállalat.

Galéria megnyitása

Mindent egyelőre nem lehet tudni a szövetes burkolatú szerkezetről, de az biztos, hogy kapott Google Assistant támogatást, és érintésre fog csatlakozni az okostelefonokhoz. Miközben elindul az akár 10 wattos vezeték nélküli töltés, a hangszórókból máris megszólalhat a mobilról érkező zene vagy más egyéb. A termék biztosan kapott mélynyomót is, és nem kétséges, hogy a külső alatt több hangszóró is el lett helyezve körben. Nem tudni még, hogy milyen zenei teljesítménnyel bír a kiegészítő, de állítólag úgy tudja majd a mélyhangokat generálni, hogy kiszűri a káros rezgéseket, amik egyébként az élményt rombolnák.

Ez a márciusban debütáló Soundform Elite Hi-Fi Smart Speaker + Wireless Charger 300 dolláros áron kelleti majd a bájait.

A BOOST↑CHARGE széria tagjaként a Belkin egy olyan vezeték nélküli töltővel is előrukkolt, amit a tervezők ötvöztek egy kisebb hangszóróval. Ezt használva a mobiltulajdonosok úgy táplálhatják az erejük fogytán levő mobiljukat, hogy közben zenét hallgathatnak róla esetleg kihangosítva telefonálhatnak is. Sőt mi több, a szakemberek direkt megdöntötték a telefon bölcsőjét, hogy akár videózni vagy videocsevegéseket folytatni is lehessen az okostelefonnal a töltés közben.

Galéria megnyitása

Ez a készülék 10 wattos vezeték nélküli töltést támogat, és működni fog bármilyen okostelefonnal, ami támogatja a Qi szabványnak megfelelő eljárást. Ezért a BOOST↑CHARGE hangszórós vezeték nélküli töltőért 50 dollárt kell leszurkolni, ami nem vészes összeg. A termék forgalmazása áprilisban kezdődik.

És a Belkin előrukkolt egyebek mellett egy hordozható BOOST↑CHARGE vezeték nélküli töltővel is. Ebben az esetben is egy olyan Qi támogatással szolgáló eszközről beszélhetünk, ami 10 wattos vezeték nélküli töltésre képes. Azzal az extrával megfűszerezve, hogy a szerkezet egy 10 000 milliamperes akkumulátor köré épül. Ez egy olyan megoldás, amit a felhasználó az utazásai során is teljes kényelemben használhat, és ha a csomagban egymás mellé teszi a mobillal, akkor még töltést is kap az okostelefon, és nem kell kábelekkel gyötrődni, amik az utazások során hajlamosak megtörni.

Galéria megnyitása

A Belkin BOOST↑CHARGE Portable Wireless Charger + Stand már márciusban biztosan elérhető lesz a gyártó tervei szerint, és ezért a szerkezetért 80 dollárt kell majd leszurkolni.

A kiemelt, igazán érdekes újdonságok mellett a Belkin sok más készüléket is kiállított a CES keretében, és a Las Vegasba látogatók mindent megtekinthetnek a helyszínen, adott esetben pedig ki is próbálhatják a megjelenés előtt álló masinákat.

Amennyiben semmiről nem szeretnétek lemaradni, mindenképpen kövessetek minket az Instagramon, a YouTube-on és persze a Facebookon egyaránt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap