Hamarosan tesztelik a rangsorolt rendszert a Valorantban

Hamarosan tesztelik a rangsorolt rendszert a Valorantban

A Valorant szerverek folyamatosan bővülnek, bár kétségtelen, hogy továbbra is az az érdeklődők legnagyobb gondja, hogy nem sokan jutnak be a tesztelési fázisba. A Twitch droppok folyamatosak, továbbra is ez a legnépszerűbb videojáték a videó streamer oldalon, de természetesen az idő fogja eldönteni, hogy felfújt lufiról, vagy egy új nagyágyúról beszélünk.

A Valorant ugyanis kompetitív játék, vagyis a kemény versenyzésre épül. Ha valaki nem játszik jól és nem is akar fejlődni, hamar otthagyja majd a játékot és keres magának valami „könnyebbet”, mint például a CoD, az Overwatch vagy az Apex. Egy kompetitív játékban viszont elengedhetetlen a rangsorolt rendszer. Ennek segítségével a játékos tudja, hogy hol tart a fejlődésben, tudja, hova akar eljutni és bizony a versenyszellemet is növeli.

Viszont a Valorant bétában (érthető okok miatt) egyelőre ez még nincs benne, így, ha valaki például túl jó vagy túl rossz, akkor bizony nagyon könnyedén egy meccsbe kerülhetnek az ilyen játékosok és ez bizony senkinek nem jó. Éppen ezért kérdezett rá ignuker, hogy lesz-e a bétában valami rangsorolási rendszer, mert ez így nem a legjobb, amire az a válasz érkezett, a játék rendezőjétől Zieglertől, hogy heteken belül tervezik bevezetni.

Ne feledjük el, hogy a zárt bétában megszerzett minden javak törlésre kerülnek majd az open béta előtt, szóval tényleg csak tesztelési célokra lesz benne a játékban, viszont sokat segítene az összes játékos élményén egy igazságos, és nem random matchmaking rendszer.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap