Hamarosan itt a Lenovo különleges kialakítású gamer mobilja

A Legion okostelefonnak több USB csatlakozója lesz, és a kamerája nagyon szokatlanul lesz elhelyezve.

Hamarosan itt a Lenovo különleges kialakítású gamer mobilja

A Lenovo rengeteg pletykát követően hivatalosan is megerősítette mostanra, hogy játékosok számára tervezett mobillal szeretne előrukkolni. És most pedig már azt is tudjuk, hogy erre a készülékre már nem is kell túlzottan sokáig várni. A termék számos érdekes megoldást fog tartogatni, ha hihetünk az eddig információknak.

A friss értesülések alapján a Lenovo júliusban rántja majd le a leplet arról az okostelefonról, ami már hivatalosan is a Legion márkanév alatt kerül majd bevetésre. A Legion szérián belül eddig leginkább személyi számítógépekkel lehetett találkozni, de a jelek szerint a Lenovo követi az ASUS mintáját, akiknek a ROG Phone termékvonal nagyon bejött a fejlesztések szempontjából. És az eddig látottak alapján a Lenovo is igencsak különleges konstrukcióval készül, ami tényleg a játékosok igényeit szolgálja majd.

Galéria megnyitása

A júliusban érkező készüléket nem az fogja különlegessé tenni, hogy kiemelkedő teljesítménnyel szolgál majd, de az egészen biztos, hogy a kiszivárgott információk szerint a Lenovo mérnökei mindent megtesznek azért, hogy a Snapdragon 865-ből a legtöbbet hozzák ki. Állítólag minden eddigi mobilnál magasabb pontszámot produkál majd a termék az AnTuTu alatt, ami az egyik legnépszerűbb teljesítménymérő applikáció.

Galéria megnyitása

A Legion mobil esetében a szakemberek úgy alakítják ki a szerkezetet, hogy a fektetett használathoz legyen optimalizálva szinte minden szempontból. Ennek köszönhetően elvileg itt a világon először olyan motoros kamera lesz, ami oldalra fog kiemelkedni a házból. Ezáltal streamelés közben is ideálisan fog elhelyezkedni a felhasználó számára. A Lenovo a sztereó hangzásról is gondoskodni fog, méghozzá dupla előlapi hangszóróval, melyek a vékonyra faragot káva mentén húzódnak.

Galéria megnyitása

A C-típusú USB csatlakozóból kettő is lesz, az egyik a termék alján, ahogy azt megszokhatták a felhasználók, a másik viszont már az oldalán, középen. Ezen keresztül a töltést meg lehet oldani kényelmesen játék közben is, hogy véletlenül se merüljön le a mobil egy kör vagy egy pálya felénél. A dupla USB előre láthatólag ráadásul akár olyan lehetőségeket is nyújthat, hogy utólag csatlakoztatható kontrollernek biztosítson energiát.

A hátlapon a kamerarendszer sem a szokványos módon helyezkedik majd el, szóval a dizájnt semmilyen szempontból nem lehet majd itt átlagosnak nevezni. Ehhez hozzátesz majd az is, hogy a sarkak itt nem igazán lekerekítve, hanem sokkal inkább teljesen lecsípve vannak, ezáltal kényelmesebb lesz fogni az eszközt.

Galéria megnyitása

A termék kapcsán azt is lehet már tudni, hogy támogatni fogja az 5G hálózatokat, hála a Qualcomm modemjének. És az eszköz egy nagyon komplex antennadizájnt fog felvonultatni, hogy minden esetben kiváló vételről tudjon gondoskodni. Még olyan híreket is lehet hallani a termék kapcsán, hogy akár 90 wattos teljesítménnyel is lehet majd tölteni, de ezt az információt mindenképpen érdemes egyelőre fenntartásokkal kezelni.

A Lenovo a Legion mobil mellé minden bizonnyal egy sor különleges kiegészítővel is szolgálni fog, ahogy teszti azt az ASUS is a ROG Phone széria esetében. De azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ezen a fronton mire kell számítani. A következő hetekben újabb információk derülhetnek ki a készülékkel kapcsolatosan, júliusban pedig már mindent megtudhatunk róla. A Lenovo valószínűleg arra hajt, hogy megelőzze a debütálást tekintve a ROG Phone III modellt.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap