Hamarosan befuthat az új Motorola RAZR

Hamarosan befuthat az új Motorola RAZR

A Lenovo zászlaja alatt tevékenykedő Motorola kapcsán már többször lehetett olyan híreket hallani különböző forrásokból, hogy egy hajtogatható okostelefonnal fogja visszahozni a legendás RAZR márkanevet (a Lenovo vezérigazgató is utalt már erre a lehetőségre), ami egykor a pengevékony készülékek szinonimája volt. Most pedig olyan információ látott napvilágot, mely szerint nem kell már sokáig várni az eszközre.

A The Wall Street Journal szellőztette meg, hogy már akár februárban megjelenhet az új generációs Motorola RAZR. És a lap értesülései szerint egy amerikai szolgáltató kínálatában fog elsőként megjelenni, és egy ideig kizárólag ott lehet majd kapni. A WSJ azt is elárulta, hogy pontosan melyik szolgáltatóról van szó, a Lenovo állítólag a Verizonnal kötött egy megállapodást a különlegesnek ígérkező eszköz exkluzív forgalmazását illetően. Az okostelefon idővel persze szélesebb körben is elérhetővé válik majd, globálisan is kereskedelmi forgalomba kerülhet. A szerkezet jelen állás szerint rendkívül drágán lesz megvásárolható, de még így is olcsóbb lehet, mint a Samsung összehajtható mobilja. A Verizon és a Lenovo 1500 dollárért kínálhatja majd a Morotola RAZR-t.

Sajnos egyelőre nincsen egyetlen képünk sem a készülékről, így nem lehet pontosan tudni, hogy milyen lesz a kialakítása, viszont néhány korábbi szabadalmi rajz alapján már beindultak a találgatások. Az ábrákon egy olyan eszköz körvonalazódik, mely erősen hasonlít a Motorola RAZR V3-ra, ami a széria legsikeresebb tagja volt (és ez szerepel a borítóképen is). Ez a 2004-ben bejelentett eszköz évekig volt megvásárolható, és a karrierje során több mint 130 millió példányban kelt el, így a mai napig ez a legnagyobb példányszámban értékesített kagylómobil.

Galéria megnyitása

A szabadalom alapján a hajtogatható megjelenítő itt belülre fog kerülni, szóval ilyen tekintetben a Samsung okostelefonjára hasonlíthat, azonban itt nem oldalra, hanem felfelé kell majd kinyitni a szerkezetet. A grafika alapján azzal is számolni kell, hogy kívülre is fog kerülni egy hagyományos kijelző, amin a legfontosabb információkat bármikor meg lehet majd tekinteni. A rajzon egyetlen kamera látható, és a hátlapon megfigyelhető még az ujjlenyomat-olvasó helye is.

Galéria megnyitása
Ez pedig egy korábbi Motorola szabadalom, a fentihez hasonló felépítéssel, de nyersebb kidolgozottsággal

Ha valóban februárban fog debütálni a Motorola hajtogatható mobilja, akkor nem kérdés, hogy a Mobil Világkongresszuson lesz a legjobb alkalom a bemutatójára. De az sem kizárt, hogy már valamivel korábban reflektorfénybe kerül majd az új generációs RAZR, hiszen a Samsung is néhány nappal az MWC előtt tervezi leleplezni az új Galaxy S-szériát.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap