Halo filmen dolgozik Ridley Scott

A Microsoftnak nem elég a Spielberg-féle széria, kell egy Ridley Scott-féle alkotás is, természetesen ez is nagy nevekkel.

Halo filmen dolgozik Ridley Scott

A Microsoft úgy gondolta, hogy Halo-ból sosem elég, ezért a Spielberg-féle széria mellett még egy másik filmet is készítenek, melyet az Alien, a Blade Runner és a Prometheus rendezője, Ridley Scott neve fémjelez. A film produkciójáért tehát Scott és cége, a Scott Free felel, rendezőnek pedig Sergio Mimica-Gezzant kérték fel, aki a Battlestar Galactica tévésorozaton dolgozott. A film elkészítésében Halo fejlesztők is részt vesznek, így a 343 Industries és az Xbox Entertainment Studios is. A projekt írója a Prison Break alkotója, Paul Scheuring lesz.

A sztoriról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a középpontjában ezúttal nem Master Chief, hanem egy másik Spartan katona fog állni, bővebb információk viszont csak az E3 során fognak kiderülni. A projekt teljesen különálló lesz a TV szériától (Halo: The Television Series), amelynek Steven Spielberg a producere és amelyet tavaly az Xbox One bemutatója során Nancy Tellem jelentetett be "prémium" élőszereplős sorozatként. Azonban egyikből sem lesz mozifilm, a Microsoft már korábban kijelentette, hogy mindenféle innovatív csatornán keresztül népszerűsítik majd a Halo sztoriját, de nem terveznek nagy mozifilmet.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward