Hajlított kijelzős MSI monitor QHD felbontással

Az Optix AG32QC 31,5 hüvelykes képátlójú hajlított VA panelt használ, ami 2560 x 1440 pixeles natív felbontás mellett működik, extraként pedig még FreeSync támogatás is jár hozzá.

Hajlított kijelzős MSI monitor QHD felbontással

Az MSI egy újabb hajlított kijelzős monitort mutatott be, amely az Optix sorozatot erősíti és az AG32QC típusjelzést viseli. A termék sokak számára lehet ismerős, hiszen tavaly októberben már érkezett egy ugyanilyen dizájnnal rendelkező monitor, amely az AG32C típusjelzést viselte, de az még csak 1920 x 1080 pixeles natív felbontással rendelkezett.

Galéria megnyitása

Az új modell szintén 31,5 hüvelykes képátlójú kijelzőt kapott, ami ismét VA alapokon nyugszik, így a betekintési szögek kellően szélesek, 178 fokosak. A villódzás mentes háttérvilágítást használó panel hajlított, íve pedig egy 1800 milliméteres sugarú kör ívét követi, ahogy azt az előző modell esetében már megszokhattuk. A felbontás viszont nőtt, hiszen a Full HD helyére a QHD lépett, ami 2560 x 1440 pixeles natív felbontást takar. Az egy ezredmásodperces válaszidő, a 3000:1 statikus kontrasztarány és a 250 cd/m2-es maximális fényerősség nem változott az előző modellhez képest, a képfrissítési rátát azonban csökkentették, így az most 165 Hz helyett már csak 144 Hz-es értékkel bír. A FreeSync támogatás azonban továbbra is a kínálat részét képezi, ami a Radeon tulajdonosok számára mindenképpen jó hír. Színhűség terén 110%-os sRGB és 85%-os NTSC lefedettségre számíthatunk, ami egy gamer monitor esetében egyáltalán nem rossz.

Galéria megnyitása

A videó bemenetek között egy DisplayPort 1.2-es, egy HDMI 2.0-s, illetve egy Dual-Link DVI csatlakozó sorakozik, USB Hubra és beépített hangszórókra azonban sajnos nem számíthatunk. Vannak viszont játékosokat segítő szolgáltatások, például OSD alapú célkereszt és FPS számláló, a szemek védelméről pedig nem csak a villódzás-mentes háttérvilágítással, de a csökkentett mértékű kékfény-kibocsátással is gondoskodik a termék.

Galéria megnyitása

Az MSI Optix AG32QC hamarosan elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, ára 499 euró környékén helyezkedik majd el.

Neked ajánljuk

arrow_backward arrow_forward
Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward