Gyorstöltést támogató power bank a Huaweitől

Gyorstöltést támogató power bank a Huaweitől

A Huawei a P30 és P30 Pro okostelefonok mellett más terméket is leleplezett, bemutatott például egy olyan hordozható akkumulátort. Ez az újdonság elképesztő sebességgel lesz képes tölteni a P30 Prót, vagy éppen a Mate 20 Pro modellt, de akár egy notebook is táplálható róla, ezt a teljesítménye és a kapacitása is lehetővé tesz.

Galéria megnyitása

Az eszköz Huawei 12000 40W SuperCharge Power Bank néven kerül a boltokba, és ezzel szinte minden lényeges információt elárul az érdeklődők számára. Az akkumulátor kapacitása nem kevesebb mint 12 000 milliamperes, szóval több alkalommal is minden gond nélkül újra lehet majd róla tölteni vele egy átlagos okostelefont. És megfelelő körülmények között villámgyorsan képes lesz átadni az energiát a mobilnak, hiszen támogatja a SuperCharge gyorstöltés új generációját, ami 40 wattos (4 A, 10 V) teljesítményre képes. Ezt most még csak maroknyi eszköz támogatja a Huawei-nek, de idővel egyre több esetben lehet ez biztosított. A power bankról a gyártó elmondása szerint a P30 Pro fél óra alatt 70 százalékos szintre fog töltődni. A Huawei prémium minőségű akkumulátorokat használ benne, ezeknek köszönhetően kecsesebb, könnyebb és hosszabb élettartamú lesz a termék.

Galéria megnyitása

Jó hír, hogy a szerkezet töltése során is biztosított a 40 wattos SuperCharge technológia, vagyis egészen hamar újult erőre kaphat majd annak ellenére, hogy kiemelkedő kapacitással szolgál. A Huawei elmondása alapján a teljesen lemerült akkumulátor 2 óra és 14 perc alatt fogja elérni a 100%-os szintet. (Érdekességképpen megjegyezzük, hogy egy szimpla okostelefon egy hagyományos töltővel hasonló ideig töltene.) A töltöttséget LED-ek jelzik, ezekből négy található a készüléken a különböző USB csatlakozók mellett. Van itt teljes értékű USB és egy C-típusú USB is, előbbire kell a tölteni kívánt eszközöket kötni, utóbbira pedig a power bank töltőjét, sajnos több eszközt egyszerre nem tud táplálni, viszont a keresztültöltésnek nincs akadálya.

Galéria megnyitása

A cég többször hangsúlyozta, hogy szinte bármit lehet erről tölteni, még laptopot is, ha a szükség úgy hozza. A Huawei azt is kiemelte, hogy rendelkezik TÜV Rheinland minősítéssel a kütyü, szóval garantáltan biztonságos a használata. A töltés folyamatát 12 réteges védelem felügyeli, ami kiterjed egyebek mellett a hőmérsékletre, a feszültségre, a túltöltésre, de még a fizikai behatások, ütődések rezgések érzékelésére is. A terméket meg lehet majd vásárolni sötétkékben és fehérben is; csak 227 grammot nyom, miközben 135,4 x 69 x 15,5 milliméteres a térfogata.

A Huawei 12000 40W SuperCharge Power Bank elérhető lesz hamarosan világszerte, így Európában is. Az öreg kontinensen 100 eurós összeget kell érte kifizetni, szóval elég mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki erre vágyik.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap