Gyors M.2-es SSD kártyák a Kingston-tól

A KC2500-as SSD kártyák gyorsak, könnyedén beszerelhetőek akár notebookba is, valamint adattitkosítás terén is többféle opciót kínálnak.

Gyors M.2-es SSD kártyák a Kingston-tól

A Kingston kínálata egy új SSD sorozattal frissült, amelynek tagjai elsősorban a klasszikus asztali- és mobil számítógépekben, illetve a munkaállomásokban kaphatnak helyet – legalábbis ezekre a területekre szánja őket a vállalat. A SIlicon Motion SM2262EN típusú SSD vezérlőt használó SSD kártyák  PCI Express 3.0 x4 csatolófelülettel rendelkeznek, sebességek terén pedig akár 3500 MB/s-os folyamatos maximális olvasási, illetve 2900 MB/s-os folyamatos maximális írási tempó elérésére is képesek, természetesen modelltől függően.

Galéria megnyitása

Mindegyik új SSD rendelkezik AS-XTS 256-bites végponttól végpontig terjedő titkosítással, amely az adatvédelmet hivatott szavatolni, de ezzel együtt TCG Opal 2.0, valamint Microsoft eDrive támogatással is ellátták őket, vagyis biztonságos tárhelyként is kiválóan helytállhatnak. Az M.2-2280-as formátumban érkező, külön hűtőlemezt nem alkalmazó SSD kártyák a KC2500-as sorozatot erősítik, adattároló kapacitásuk pedig egészen 2 TB-ig terjed, ahogy az a lenti táblázatból is kiderül.

Galéria megnyitása

Strapabíróság terén hozzák az elvárható szintet a termékek, jótállás tekintetében pedig 5 évre számíthatunk – természetesen most is korlátozott jótállásról van szó, vagyis addig tart, míg az 5 év vagy a strapabíróságban foglalt írásmennyiség le nem telik. Az új SSD kártyák rövidesen megjelennek kínálatunkban, várható ajánlott végfelhasználói áraikat azonban egyelőre nem közölte a vállalat.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap