Gyors lett a Samsung T7 Portable külső SSD sorozata

Az új külső SSD-k sokkal gyorsabbak, mint a T5-ös család tagjai, a klasszikus külső merevlemezeket pedig közel tízszeres mértékben múlják felül.

Gyors lett a Samsung T7 Portable külső SSD sorozata

A Samsung T7 Portable SSD sorozata még január folyamán mutatkozott be, ám egészen eddig kellett várni arra, hogy a termékcsalád tagjai végre kereskedelmi forgalomban is elérhetőek legyenek. A pirosban, kékben, illetve szürkében érkező külső SSD meghajtók strapabíró alumíniumházat kaptak, ami egyben a belül lapulú SSD melegedő komponenseinek hűtéséről is hatékonyan gondoskodik. A strapabíró ház a kisebb-nagyobb eséseket is kibírja egészen 2 méteres magasságig, ám ha ennél magasabbról ejtjük le, annak már lehetnek kellemetlen következményei a belül lévő hardverre nézve.

Galéria megnyitása

A T7 Portable meghajtók mindannyian USB 3.2 Gen2 csatolófelületet használnak, amelyen keresztül akár 1050 MB/s-os folyamatos olvasási-, illetve 1000 MB/s-os folyamatos írási tempó elérésére is képesek, modelltől függően, így a T5-ös sorozathoz képest nagyjából kétszer gyorsabbak, a klasszikus külső merevlemezekhez képest pedig akár 9,5x is gyorsabbak lehetnek. Az új meghajtók 500 GB-os, 1 TB-os és 2 TB-os változatban érkeznek, amelyek sorrendben 109,99 dolláros, 199,99 dolláros és 369,99 dolláros áron érhetőek el kereskedelmi forgalomban.

Galéria megnyitása

Az USB-C portos SSD meghajtók mellé az USB-c->USB-C mellett USB-C->USB-A kábel is jár, így sokféle rendszerrel lehetnek kompatibilisek, a maximális teljesítményhez azonban mindenképpen USB 3.2 Gen2 sebességosztályú, azaz 10 Gbps-os portra lesz szükség.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap