Gumiborítású Dell laptop és Precision frissítés

A Dell frissítette Precision M6300 hordozható munkaállomását, valamint bemutatta Latitude XFR D630 laptopjában gumiborítású változatát.

Gumiborítású Dell laptop és Precision frissítés

A Dell frissítette Precision M6300 hordozható munkaállomását, valamint bemutatta Latitude XFR D630 laptopjában gumiborítású változatát.

A Precision M6300 új változata az Intel 45 nanométeres Penryn magja köré épül. Központi egységet lehet választani 2,6 GHz-es Core 2 Duo processzortól 2,8 GHz-es Core 2 Duo Extreme-ig. Memóriából maximálisan 8 GB-ot lehet bele pakolni, miközben a grafikus kártyából NVIDIA Quadro FX 1600M (256 MB) és Quadro FX 3600M (512 MB) közül lehet választani.

A vásárló szintén választhat a 17-colos képernyő maximális felbontása közül, azaz lehet 1440x900 pixeles, vagy 1920x1200 pixeles példányt választani. Mivel a Precision M6300 nem igazán szűkölködik teljesítményben és szolgáltatásokban, ezért megnövekedett mérettel és súllyal kell számolnunk. Ez számokban 40 x 29 x 4 centimétert és 3,8 kg-ot jelent. Az árcédula 2400 dollártól kezdődik, és tart - főleg SSD-meghajtó választása esetén - egészen a csillagos égig.

A másik új jövevény a Latitude XFR D630. A Dell állítása szerint ez a laptop megfelel az Egyesült Államok Védelmi Minisztériumának MIL-STD 810F előírásának, így lehetővé válik a hadseregbeli alkalmazásra is. A vállalat ezzel a laptoppal a Panasonic Toughbook sorozatának akar konkurenst állítani - a Dell szerint üdvöskéje 23 százalékkal gyorsabb teljesítményt ér el a Toughbook CF-30-nál.

A Latitude XFR D630 DirectVue-technológiás 14,1-hüvelykes kijelzővel rendelkezik, tőmített billentyűzettel, pillangó lezárási mechanizmussal, opcionális SSD tárolóval valamint rázkódásvédő felfüggesztéssel rendelkezik a kritikus pontokban (LCD, merevlemez). A laptop 3899 dolláros alapárral vásárolható meg ettől a pillanattól.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward