GTA5: Hollywood-i filmeket megszégyenítő költségvetés!

Nem kevesebb, mint 265 millió dollárból készült az új GTA! A legújabb reklám posztereken debütált néhány új karakter is.

GTA5: Hollywood-i filmeket megszégyenítő költségvetés!

A Grand Theft Auto 5 sikeresen elhódította a Világ legdrágább játéka címet a Star Wars: The Old Republic-tól (200 millió dollár). A játék 170 millió fontból, avagy 265 millió dollárból készült, írta meg egy skót újság, a The Scotsman. Ez az összeg már Hollywood szuperfilmjeivel versenyez, igaz, a Pirates of the Caribbean: At wolrd's End még mindig a dollárdomb tetején tanyázik a 300 milliójával. A James Cameron féle Avatárt (237 millió) viszont már sikerült lenyomni.

A játékot egyébként nagyjából 2,5 millióan rendelték elő, de ennél sokkal nagyobb léptékű eladási mutatókat várnak a szeptember 17-ei indítást (PS3, Xbox 360) követően. Az összehasonlítás kedvéért vessetek egy pillantást a WCCFTech.com alábbi táblázataira.

GTA hírekből sosem elég, ezért van még egy kis csemegénk a számotokra, mégpedig az alant látható poszterek. Ezek csak azért érdekesek, mert korábban nem látott karakterek láthatóak rajtuk. A fotót az AGB találta...

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward