GTA 5 DLC, régiók közötti inkompatibilitás

A játék- és DLC vételnél és az előrendelésnél is figyelnünk kell a régiókra.

GTA 5 DLC, régiók közötti inkompatibilitás

A Rockstart Games bejelentette, hogy lesz DLC a Grand Theft Auto 5-höz. Ennek a részleteiről még nem árultak el semmit, viszont annál részletesebben kifejtették, mire kell vigyáznunk, ha az alapjátékot és a DLC-ket különböző régiókban vásároljuk. A fejlesztők oldalán a következő olvasható ezzel kapcsolatban:

"Az általános ajánlás az, hogy olyan játékokat vásárolj, amelyeknek régiókódja az országodhoz passzol, annak érdekében, hogy elkerüld a DLC-kel ill. az előrendelői bónuszokkal kapcsolatos lehetséges kompatibilitási problémákat."

"Pl. az Észak-amerikai régiós PS3-as GTA 5 lemez (a dobozának gerincén a BLUS31156 kód szerepel), a japán PS3-as GTA 5 lemez (BLJM61019-es kóddal), vagy az ázsiai PS3-as lemez (BLAS 50639 kód a Szingapúr, a Hong Kong és Taiwan területeken, BLKS20442 kód Koreában) működni fog az európai PlayStation 3 konzolokon."

"Azonban ha Európában élsz, ahol a GTA 5 lemez kódja BLES01807, valószínűleg európai PSN fiókod van, amelyre nem lehet beváltani az USA előrendelői kódokat, és csak a Régió 2-es (európai) DLC-ket tudod majd letölteni, melyek nem kompatibilisek a nem európai lemezekkel."

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward