Greenliant ipari SSD-k akár 250 000 írási/törlési ciklussal is

Az ipari környezetbe szánt NANDrive SSD-k széles hőmérséklettartományon belül működnek és nagyon sok P/E ciklust viselnek el.

Greenliant ipari SSD-k akár 250 000 írási/törlési ciklussal is

A Greenliant kifejezetten strapabíró megoldásokkal rukkolt elő, amelyek elsősorban üzleti és ipari felhasználásra készültek. Az EnduroSLC termékcsalád részeként érkező újdonságok akár 250 000 írási/törlési ciklust is kibírnak élettartamuk során, ami kifejezetten alkalmassá teszi őket arra, hogy számos területen megbízható, kifejezetten strapabíró adattárként álljanak helyt. A Greenliant EnduroSLC sorozatában persze többféle modell is helyet kapott, amelyek 50 000, 100 000 vagy 250 000 írási/törlési ciklus elviselésére képesek. Ahogy a sorozat nevében is benne van, minden NAND cella SLC típusú, vagyis cellánként csak 1-bitnyi adatot képesek tárolni, vagyis ezért strapabíróak, cserébe viszont nem kínálnak akkora adatsűrűséget, mint a mai TLC vagy QLC alapú megoldások.

Galéria megnyitása Az új chipek A NANDrive modellek magas írási/törlési teljesítményének elérésében természetesen fejlett menedzsment algoritmusok is segítenek, amelyekhez hardveres hibajavító kód is társul (ECC) – ezek együttesen kiváló strapabíróságot és adatmegtartó-képességet eredményeznek, méghozzá hosszú időn át. A NANDrive SSD-k elsősorban írás-intenzív alkalmazási-területeken jöhetnek jól, ahol szélsőséges hőmérséklettartományon belül kell megbízhatóan és gyorsan teljesíteni. Ilyen a repülés, a vasúti szállítás, a hajózás, a szeizmikus eszközök szegmense, de adatrögzítőkben, bázisállomásokon, ipari irányítórendszerekben, valamint gyári automatizációs rendszerekben is jó szolgálatot tehetnek az újdonságok. A fejlett NAND vezérlő segít a NAND Flash lapkák hatékony kihasználásában, így az „öregedő” cellák élettartama kitolható, ami az eszköz élettartamát segít maximalizálni.

A Greenliant EnduroSLC sorozatú termékei kellően széles hőmérséklet-tartományon belül tudnak működni, ami ipari környezetben elvárás: az egységek -40 Celsius foktól +85 Celsius fokig működnek stabilan. A gyártó új termékeinek első mintapéldányai már elérhetőek a különböző partnerek számára. Az 50 000, 100 000 és 250 000 írási/törlési ciklust elviselő újdonságok eMMC 5.1 kivitelben kerülnek forgalomba.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap