Google szolgáltatással jön új Huawei P30 variáns

Google szolgáltatással jön új Huawei P30 variáns

A Huawei számára nagyon komoly fejtörést okoz a Kínán kívüli érvényesülés, mióta a vállalat elbukta a Google szolgáltatásait az amerikai nyomásgyakorlás miatt. És ezért jöhet létre a vállalatnál a tavaly P30-nak egy új kiadása, aminek az alapjait még a mostani intézkedések előtt fejlesztette ki a Huawei, így a GMS-t is használhatja.

Ugyan még nincs érvényben most sem az a tiltórendelet, ami ellehetetleníti a Google és a Huawei együttműködését, de a kínaiak már arra készülnek, hogy ez idővel biztosan úgyis életbe fog lépni, és akkorra 100%-osan szeretne felkészülni. Az Egyesült Államok eredetileg úgy tiltotta volna meg a Huawei számára a GMS és más amerikai termékek használatát, hogy a már kifejlesztett eszközök még elérhetnek mindent, és ezt a kiskaput használhatja ki a vállalat a P30 Pro New Edition esetében.

Németországban bukkant fel a P30 termékcsalád korábban nem látott tagja, aminek az lesz a legfontosabb újítása a mostani szemmel nézve, hogy a Google mobilos szolgáltatásai elérhetőek lesznek rajta. A P30 Pro New Edition biztosan azonos lesz több szempontból a P30 Próval, hogy megfeleljen a szabályozásnak, de talán lesznek kulcsfontosságú újításai is.

Egyelőre még nem ismert, hogy milyen lesz az okostelefon, de reményeink szerint fel fog vonultatni érdemi újítást is. Nem merül majd ki abban a New Edition jelző, hogy korábban nem látott rendszermemória és háttértár kombinációját vonultatja majd fel. A vállalat néhány hónappal korábban a Huawei P30 Lite esetében már előhozakodott egy New Edition modellel, és az sajnos nem hozott a specifikációját tekintve semmilyen komolyabb változást. Csak megnőtt a RAM és a tárkapacitás, de talán ezúttal más lesz a helyzet.

A Huawei még ebben a hónapban leránthatja majd a leplet a P30 Pro New Edition kivitelről. Jó eséllyel ez a termék Magyarországra is eljuthat majd, de valószínűleg az Android 9.0-val fog debütálni, ami hamar frissítéssel vált majd Android 10-re. Az árazásáról egyelőre semmit nem lehet tudni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap