Shop menü

GOOGLE CHROME FELNIKEN GURUL PÁLYÁRA A MCLAREN F1 AUTÓJA

Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Google Chrome felniken gurul pályára a McLaren F1 autója

A McLaren istálló körül nem ismeretlen a mobilos szponzorációs, nemrégiben szakított a vállalat a OnePlusszal, és ezúttal pedig a Google-lel hozott össze egy támogatói szerződést. A Formula-1-es autón ennek köszönhetően a keresőóriás több terméke is hirdetésre kerül majd, azt is tudjuk már, hogy mik lesznek ezek.

Mint az ismeretes, a Google igazából elképesztően széles termékkínálattal rendelkezik, szóval egyáltalán nem egyértelmű, hogy amennyiben kiemel valamit egy F1-es versenyautón, mi lesz az. De nem hagyott minket kétségek között a McLaren és a Google, máris kaptunk képeket a 2022-es kocsiról, amin szerepelnek már a legújabb reklámfeliratok.

Galéria megnyitása

Valószínűleg eléggé jelentős összeget fizetett ki a megállapodás keretében a keresőóriás, hiszen igencsak látványos reklámok köszönnek vissza az MCL36 jelölésű idei versenyautón. A motorborítás legnagyobb részén egy hatalmas „Android” felület virít, mellette a kicsi zöld robotnak az arcával. De még ennél is szembetűnőbb lesz az, hogy a teljesen új, 18 hüvelykes kerekekre került takaróelemen a Google Chrome színei köszönnek vissza. Szóval biztosan nem fogja senkinek a szemét elkerülni a szponzoráció.

Túl sok részletet egyébként nem közölt egyik fél sem. Annyit lehet tudni a megállapodás kapcsán, hogy több éves távlatra írtak alá a felek. Szóval érdemes lesz megszokni a látványt, mert borítékolható, hogy a jövő évi autón is megjelennek majd a Google különböző termékeit hirdető feliratok.

Galéria megnyitása

Képek a versenyzők, Lando Norris és Daniel Ricciardo öltözetéről még nincsenek, de állítólag a sisakon is lesz nyoma a támogatói együttműködésnek, és persze a versenyen viselt ruhán is meg fog ez jelenni. Sőt mi több, az 58-as rajtszámú McLaren MX Extreme E versenyautón is megjelenik majd a Google szponzoráció, és a különleges járművet terelő versenyzők ruháin is szerepelnek majd a keresőóriás kiemelt termékei, márkajelzései.

„A McLaren 5G-képes Android-eszközöket és Chrome böngészőt fog használni az edzések, a kvalifikációk és a versenyek során a versenyzők és a csapat támogatására, azzal a céllal, hogy javítsa a pályán nyújtott teljesítményt” – jelentette ki Zack Brown. „Azáltal, hogy az olyan platformokat, mint az Android és a Chrome, integráljuk a működésünkbe, a csapatunk jobb háttérre tud támaszkodni, ezáltal a vezetési teljesítményre jobban tud koncentrálni. Izgalmas partnerség elé nézünk, amely érinti a Forma-1-et és az Extreme E-t is.”

Egyre több a nagy IT szponzoráció a Formula-1-ben, a mobilrajongók például az Android mellett a Snapdragon feliratot is sűrűn láthatják majd egy másik együttműködésnek köszönhetően, ami a Qualcomm és a Ferrari között köttetett meg.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére