Google: Alkoss receptek alapján ideális hangulatjelet

Az Emoji Kitchen „konyhaként” szolgál az emojik gyártásához.

Google: Alkoss receptek alapján ideális hangulatjelet

A Google nagyon sokat fáradozik azon, hogy a különböző alkalmazásait a legjobbak között tartsa, és nemcsak olyan kulcsfontosságú megoldásokra igaz ez, mint a Gmail vagy a Térkép, esetleg a Fordító, hanem a Gboard is rendszeresen gazdagodik kisebb-nagyobb újításokkal. Ezúttal a vállalat egy nagyon mókás funkciót vezetett be Emoji Kitchen címen.

Galéria megnyitása

Az Emoji Kitchen neve onnan ered, hogy a vállalat itt arra nyújt lehetőséget a felhasználóknak, hogy sajátos receptek alapján hozzanak létre új hangulatjeleket. Emojikból már jelenleg is szinte végtelen mennyiség áll rendelkezésre, és ezeknek a száma az Unicode révén folyamatosan gyarapodik is. Csak az Emoji 13.0 révén ebben az évben 117 új emotikon fog bevezetésre kerülni. De biztosak vagyunk abban, hogy sokan így sem találják az éppen legjobbat. Ezen próbál változtatni az Emoji Kitchen.

A Gboard billentyűzet részeként létrehozott funkciót kihasználva az emberek vegyíthetik az egyedi hangulatjeleket, hogy így hozzanak létre teljesen újakat. A keresztezhető emojikkal elképesztően sok, izgalmas hangulatjelet lehet kreálni pillanatok alatt. Az újítás használatához csak meg kell nyomni a hangulatjelek gombját, és a rendszer az alapnak kívánt emoji kiválasztása után felkínál egy sor különlegesebbnél különlegesebb kombinációt.

Galéria megnyitása

Vannak olyan emoji keresztezők, amik hasonlóan működnek, mint az Emoji Kitchen, viszont azok a legtöbb esetben felemás eredményeket szülnek. A Google ebben az esetben előre megtervezi, hogy egy-egy keresztezett hangulatjelnek miként kell összeállnia, ezáltal mindegyik grafika szépen kivitelezett lesz. Cserébe valamelyest azért korlátozottak a lehetőségek, nem használható végtelen kombináció, de így is extrém mennyiségű emojiból lehet válogatni. Legyen szó pénzes szívről, cowboy kalapos szellemről, vagy akár majomkaktuszról, minden akad, szóval meglehetősen tág határok között lehet böngészni a hangulatjeleket.

Galéria megnyitása

Az egyedileg kreált hangulatjeleket az emberek a Gboard révén számos helyen használhatják majd, legyen szó a Gmailről, az Üzenetekről, a Messengerről, a Snapchatről, a Telegramról vagy éppen a WhatsAppról. Szinte minden üzenetküldővel lehet majd az Emoji Kitchen kifejező, vagy éppen elborult szüleményeit alkalmazni.

A szóban forgó újdonság egyelőre még csak a béta kiadású Gboard alkalmazásban van benne, de ez valószínűleg hamarosan megváltozik majd, és elérhető lesz a lehetőség minden felhasználó számára. Ez a lehetőség valószínűleg főleg a fiataloknak okoz majd örömet.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap