GOG és Steam akciók Halloween alkalmából

Hatalmas akciókkal ünnepli a Halloweent a Steam és a GOG - természetesen stílusosan főként horror címekkel.

GOG és Steam akciók Halloween alkalmából

Tudjuk, ha jönnek az ünnepek elvesztünk, és a pénztárcánk tartalmának is annyi. Most sincs ez másként: Halloween alkalmából a Steam és a GOG is nagy leárazásokat rendez (akárcsak a PSN és az XBL).

A 156 játékot felvonultató gigantikus Steames akció során november 1-ig 10-85% kedvezménnyel vásárolhatunk. Érdemes szemezgetni az igen jól összeállított válogatásból, mert olyan játékokhoz juthatunk hozzá, mint pl. a Darksiders (3,99 €), a Darksiders 2 (9,99 €), az Amnesia: A Machine for Pigs (11,19 €), de boldog tulajdonosai lehetünk a teljes Alan Wake gyűjteménynek (8,99 €) vagy a teljes FEAR gyűjteménynek is (12,99 €), vagy 9,99-ért megkaphatjuk a Bioshock első és második részét. Amit szerintünk érdemes megkukkantani az ínyenceknek (a teljesség igénye nélkül persze, mert minden címet azért nem sorolhatunk fel): Van Helsing (5,49 €), Brothers (6,99 €), Primordia (2,49 €).

A kicsivel szerényebb, de nem kevésbé jó, szintén november 1-ig tartó GOG-os akció mindössze 18 címet tartalmaz, a maximum kedvezmény 75%. Érdemes előkapni a számológépet és átböngészni az ajánlatokat, mert vannak olyan címek, amelyek mindkét helyen szerepelnek. GOG-on természetesen mindenhez DRM-mentes változatban juthatunk hozzá, ami sokaknak nem utolsó szempont. Ajánlatunk (szintén a teljesség igénye nélkül): The Cat Lady (2,49 $), Clive Barker's Undying (1,79 $), Alone in the Dark 1+2+3 (2,09 $).

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward