Új, súlyozható gamer egeret villantott a Gigabyte

Az új egér lelkét egy Pixart 3389-es szenzor adja, amely 16000 DPI-s maximális érzékenységgel bír.

Új, súlyozható gamer egeret villantott a Gigabyte

A Gigabyte Aorus sorozata egy új gamer egérrel bővült, amely az Aorus M5 Gaming Mouse nevet viseli. A jobbkezesek számára kifejlesztett újdonság oldalain csúszásgátló bevonat gondoskodik a biztos fogásról, de a 16,7 millió színárnyalat megjelenítésére képes RGB LED alapú világítás sem hiányzik a sorból, ami hatféle effektet támogat és az Aorus RGB Fusion termékekkel is szinkronizálható.

Galéria megnyitása
A Gaming M5 egér alapját egy Pixart 3389-es optikai szenzor adja, ami 16 000 DPI-s maximális felbontással rendelkezik. Az egér maximum 50 G-s gyorsulás lekövetésére képes, másodpercenként pedig akár 10160 milliméternyi mozgást is képes feldolgozni. Az érzékenység 50 DPI-s lépésközökkel állítható, de alap esetben 800, 1200, 1600 és 2400 DPI-s értékek közül választhatunk a dedikált gomboknak köszönhetően. Az új egér egy 32-bites ARM processzort is alkalmaz, gombjai pedig programozhatók, a beállításokat fedélzeti memória tárolja. Az AORUS Engine segítségével egyebek mellett a lift-off distance, azaz a felemelési távolság is kalibrálható, így az egér sokkal jobban illeszkedhet személyes játékstílusunkhoz, valamint az adott felülethez is.

A jobb és bal egérgombok alatt 50 millió kapcsolásra hitelesített OMRON mikrokapcsolók dolgoznak. Az egér alján kialakított rekeszben 2,5 grammos súlyokat találunk, szám szerint ötöt, így az egér súlypontját könnyedén módosíthatjuk annak érdekében, hogy a termék még inkább „kézre essen”, ez pedig a játékos teljesítményére is jótékonyan hat majd.

Galéria megnyitása

Galéria megnyitása grid_on

A Gigabyte újdonsága 1,8 méter hosszú matt fekete, PVC bevonatú USB kábelen keresztül csatlakozik az adott rendszerhez, USB csatlakozója pedig aranyozott. Maga az egér 128 milliméter hosszú, 72 milliméter széles és 43 milliméter magas, tömege pedig 118 és 130,5 gramm között húzódik, attól függően, hány súllyal szereljük fel. Polling ráta – mintavételezési frekvencia – terén 125, 500 és 1000 Hz-es beállítások közül választhatunk. Az új egér mellé tartalék talpakat is kapunk, amelyeket könnyen felhasználhatunk, ha a gyáriak elkopnak.

A Gigabyte AORUS Gaming M5 egér hamarosan elérhetővé válik kereskedelmi forgalomban, várható ajánlott végfelhasználói árával kapcsolatban azonban még nincs információ.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap