Gears of War 3 és Armageddon: Red Faction - hamarosan

Bejelentették a Gears of War 3 (ezúttal végleges) és a Red Faction: Armageddon megjelenési dátumát

Gears of War 3 és Armageddon: Red Faction - hamarosan

A Gears of War 3 új, végleges és nemzetközi megjelenési dátuma 2011. szeptember 20-a,  Japán az egyetlen ország, amely két nappal később kapja meg.

A játék kiadását tavaly még áprilisra tervezték, akkor az Eurogamer Expón már bemutatták, és ki is lehetett próbálni az új multiplayer játékmódot, a Beast-et.

A fejlesztő, az Epic Games szerint a késedelem mögött nem minőségi okok állnak; ez a kijelentés arra enged következtetni, hogy maga a kiadó, a Microsoft késleltette a játék megjelenés, amely jobban illik az őszi Xbox 360-as kínálatába.

Dedikált multiplayer szerverek Xbox 360-on, négyjátékos kooperatív kampány mód, és rendkívül akciódús történet gondoskodik majd szórakozásunkról. A Gears of War 2006-ban magasra tette a mércét, a második rész 2008-ban szintúgy. Már csak az a kérdés, hogy a harmadik rész felül tudja-e múlni elődeit?

A THQ bejelentette, hogy a Volition külső nézetes akció fps játéka, a Red Faction: Armageddon június 3-án fog megjelenni Európában, az Észak-amerikai megjelenés dátuma pedig május 31 lesz.

Az Armageddon a Red Faction: Guerrilla, és a SyFy tévécsatornán hamarosan bemutatásra kerülő Red Faction: Origins akciófilm történéseire épül, a főhős pedig Darius Mason lesz, a Red Faction: Guerilla főhőseinek unokája. Az Armageddon sok mindenben különbözik elődjétől: a történet lineáris, földalatti környezetben játszódik, ellenfelünk ezúttal nem a zsarnoki EDF, hanem idegen lények egy csoportja, akiket Mason szabadított akaratán kívül a világra.

A játék fizikája a Geo-Mod 2.0 motorra épül, amely lehetővé teszi, hogy épületeket és egyéb struktúrákat realisztikus módon romboljunk le. Aztán, poénból ezeket újjá is építhetjük, a Nano-Forge javítási képessége segítségével.

 

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward