GC2015: Megkapta új előzetesét a Final Fantasy XV

A játék történései elé megyünk vissza, kereken tizenöt évvel.

GC2015: Megkapta új előzetesét a Final Fantasy XV

A Square Enix az ígéreteknek megfelelően kiadta a GamesComra szánt új előzetest, mely ugyan nem mutat új játékmenetet a Final Fantasy XV-ből, viszont látványosan mutatja be, mi történt a játék történései előtt tizenöt évvel.

A főszereplő Noctis ekkor még gyerek, és a hivatalos magyarázat szerint az előzetes azt igyekszik bemutatni, milyen különösen erős kapcsolatot alakított ki apjával, Regis királlyal. Ez a megtörhetetlen kapocs kettejük között azonban komoly próbatétel előtt áll, a háború ugyanis erősödik, Regis király országát, Lucist támadás alá vette a Birodalom.

Mire a játék elkezdődik, úgy tűnhet, hogy a háború a végéhez ért, Noctis pedig hamarosan átveheti apja trónját és feleségül veheti Lady Lunát, az ellenséges király lányát, megpecsételve a békét. A helyzet azonban az, hogy mindez csak félrevezetés volt a Birodalom részéről, akik kihasználták a királyság pillanatnyi védtelenségét, megszállták a fővárost, és ellopták a szent kristályt. Noctis pedig szomorúan veszi tudomásul, hogy mind az apja, mind pedig leendő menyasszonya meghalt.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward