Gamer mobilt készíthet a HMD Global

Gamer mobilt készíthet a HMD Global

A Razer tavaly egy olyan okostelefont mutatott be, amit kifejezetten játékosok számára tervezett, és nagyon úgy fest, hogy a Razer Phone új szegmenst teremthet a felsőkategóriában. Idén már bemutatott gamer mobilt az ASUS, a Xiaomi, a ZTE és lényegében a Huawei is, bár a Honor Play igazából nem tartogat olyan egyedi extrákat, amikkel a játékosoknak kedvezne.

A Razer már a második generációs Razer Phone leleplezésére készül, korábbi információk szerint ez az eszköz október 10-én fog befutni; és nagyon úgy fest, hogy a HMD Global is beszállhat a ringbe egy saját tervezésű gamer masinával. A Nokia indiai képviselete egy olyan videót posztolt ki a Facebook és a Twitter-csatornájára, ami minden kétséget kizáróan egy új mobil érkezését készíti elő, de ami igazán érdekessé teszi a képsorokat, hogy játékból átemelt jelenetek vannak benne, és a végén egy okostelefon sziluettje fölött az olvasható, hogy „Are you ready to #GameOn?”, vagyis „Készen állsz a játékra?”.

A 10 másodperces videóban konkrétumokat egyáltalán nem lehet látni, szóval arra vonatkozóan semmilyen információnk nincs, hogy a Nokia márkajelzésével ellátva milyen játékosoknak szánt készülék születhet. Ha valóban a gamerek kegyeibe szeretné belopni magát a vállalat, akkor minden bizonnyal egy ütős felsőkategóriás konstrukcióra kell számítani. De egyébként az is elképzelhető, hogy nem dedikáltan játékosoknak szól majd a szóban forgó masina, csak ezt az oldalát is kiemeli majd a HDM Global, ahogy azt tette például a Samsung a Galaxy Note9 esetében, ami például Androidra a Fortnite-ot is magával hozta, és egy ideig exkluzivitást is élvezett. (Még az is felmerült, hogy csak a Nokia 5.1 Plus érkezik Indiában a középkategóriába a Helio P60 rendszerchipjével, és a bemetszéses 5,86 hüvelykes megjelenítőjével.)

Galéria megnyitása

Néhány napja egyébként megjelentek az interneten olyan kiszivárgott képek, amik kettő ismeretlen, fejlesztés alatt álló Nokiát ábrázoltak. Azokat a fotókat részben a Nokia 9-nek, részben pedig a Nokia X7-nek tulajdonították, de igazából ezekről sem lehet tudni semmit, szóval elképzelhető, hogy valamelyik példány az, aminek a kapcsán a Nokia India megosztotta a fenti videót. Sajnos dátumot nem kaptunk egyelőre, szóval azt sem lehet tudni, hogy mikor fog debütálni a rejtélyes masina.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap