Gamer fejhallgatók párosát jelentette be az AOC

A vállalat játékosoknak szánt eszközei közé jól passzolnak majd az újdonságok, de RGB világítást csak az egyik kapott.

Gamer fejhallgatók párosát jelentette be az AOC

Az AOC egy ideje már kiszolgálja a gamerek igényeit néhány fejlesztésé révén, és most a sort kettő fejhallgatóval gyarapítja tovább a vállalat. A GH200 és a GH300 külsőre nagyon hasonlít egymásra, de igazából nemcsak a megjelenésük az, ami jóformán teljesen azonos, hanem a többi jellemzőjük is.

A headsetek a maguk nemében aránylag kecsesek lettek, zárt hangrendszerű megoldásokról beszélhetünk, amelyek teljesen körül ölelik az emberek fülét. Mindkét fejhallgató 50 milliméteres driverrel rendelkezik, ami eléggé masszív. A vállalat elmondása szerint a hangzást feszes és tiszta mélyek, nagy részletesség és szélesen lefedett spektrum jellemzi majd. A gyári adat szerint 20 Hz és 20 kHz között üzemel, de ez túl sokat nem jelent.

Galéria megnyitása

A tervezők memóriahabos párnát használnak itt, ami nagyon jól felveszi majd a fejformát, ennek köszönhetően kiválóan tudja majd szeparálni a hangokat. Hosszú használat mellett is kényelmes lesz majd a párna az AOC elgondolása alapján. Bőrhatású a bevonata a párnáknak és a fejre felfekvő résznek is.

A cserélhető kábel mindkét eszköz esetében hasonló hosszúságú lett (kb. 2 méter), viszont a GH200 csak 3,5 milliméteres Jacket kapott Y elosztóval a mikrofon miatt, míg a GH300 már USB-t használ, és igazából minden különbség, ami ezek között van, erre az eltérésre lesz visszavezethető. Kapásból nem ugyanolyan kezelési lehetőségek vannak a kábelre integrálva. A GH200 esetében csak hangerőt és némítást lehet elérni, a GH300-nál viszont már a LED világítást is lehet innen kezelni.

Galéria megnyitása

Igen, a GH300 rendelkezik integrált RGB LED fénnyel, amiről a GH200 esetében le kell mondani. És ez egy gamer kiegészítő esetében akár még fájó pont is lehet. Ennél viszont sokkal lényegesebb eltérés, hogy a GH300 tudja csak a 7.1-es térhangzást biztosítani megfelelő módon az USB-n keresztül, a GH200 esetében szimpla sztereó hanggal kell beérni.

Galéria megnyitása

Egyforma mikrofonokkal rendelkeznek a fejhallgatók. Ezek a gömbkarakterisztikájú mikrofonok minden irányból képesek hatékonyan rögzíteni a hangot, és lehet majd az érzékenységüket hangolni. A kiegészítőket nagyon könnyen lehet megfelelően állítani, és a 100 Hz – 10 kHz tartományban működnek, ami ideális az emberi hang rögzítéséhez. Tudják a készülékek csillapítani is a zajokat, hogy még jobb legyen az élmény.

Galéria megnyitása

Az AOC elmondása szerint az újdonság az otthoni munka környezetben is nagyon jól kihasználhatóak lesznek, szóval akár szélesebb közönség érdeklődését is felkelthetik majd. És minden téren olyan anyagokat használtak fel, amik jól bírják majd a hosszabb igénybevételt, szóval több évre lehet megfelelő társ a GH300 vagy a GH200. Az előbbi 363,5 grammos lett, az utóbbi pedig 326,5 grammos tömeggel bír. És arról nem esett még szó fentebb – de érdekes lehet néhányaknak –, hogy 32 ohm az impedanciája mindkét terméknek.

Az AOC GH200 és a GH300 májusban érkezik Európába. A készülékek meglehetősen versenyképes áron jönnek, 43, valamint 56 euróba fognak kerülni

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap