Galaxy Z Fold2 – Napokon belül mindent megtudunk

Galaxy Z Fold2 – Napokon belül mindent megtudunk

A Samsung augusztus 5-én megvillantotta a Galaxy Z Fold2 okostelefont, de a képességeiről még nem igazán beszélt a terméknek. A vállalat viszont már kitűzte azt az időpontot, amikor a tervek szerint mindent el fog árulni a készülékkel kapcsolatosan.

Szeptember elsején lesz a Galaxy Z Fold2 nagy napja, ami egyébként a szimpla Galaxy Fold utódja lett, csak a vállalat időközben módosította a hajtogatható mobiloknak a névadási sémáját. A Samsung ezúttal már egyáltalán nem titkolózik, és nyiltan kijelentette, hogy milyen készülék érkezik, sőt mi több, egyenesen az lesz az esemény címe, hogy „Galaxy Z Fold2: Unpacked Part 2”. Tehát lányegében az augusztusi bemutató második felvonásaként hivatkozik erre a rendezvényre.

Galéria megnyitása

A Samsung eléggé sok újdonsággal szolgált augusztusban, és valószínűleg nem szerette volna, hogy az új generációs hajtogatható csúcsmodelljére kevés figyelem jusson. Így, bár megvillantotta az eszközt, a ténylege bemutató egy kicsit eltolta, szeptember elsején, egészen pontosan délután 4 órakor fog a kamerák kereszttüzébe kerülni a masina.

A cég rendkívül rövid közleménye szerint a Galaxy Z Fold2 egy olyan okostelefon lesz, ami a hajtogatható okostelefonok körében úttörő újdonságokkal fog szolgálni. Szóval mindenképpen érdemes lesz rá odafigyelni, mert hosszabb távon meghatározó funkciókat vonultathat fel. Ezekről még konkrétumokat nem tudunk, de nem kell már sokat aludni addig, hogy a Samsung mindent eláruljon.

Galéria megnyitása

A Galaxy Z Fold2 egyébként már lényegében olyan lesz, mint amilyennek a Galaxy Foldnak lennie kellett volna. Ez már egy ízig-vérig modern terméknek ígérkezik, aminél nem kell kívül sem vastag kávával szembesülni, és belül sincs otromba bevágás a lenyűgöző látványt nyújtó flexibilis panelen. Lesz itt külön olyan mód, ami a félbe hajtott képernyőnél fog kiváló kihasználhatóságról gondoskodni, osztott nézettel. Az pedig borítékolható, hogy a Snapdragon termékpaletta legkiválóbb tagját fogja az eszköz megkapni, és az 5G támogatás is alapfelszerelés lesz már.

Reményeink szerint a Samsung a bemutatón azt is el fogja majd árulni, hogy mennyibe kerül majd ez a masina, és mikor fog a boltokba kerülni. Előre láthatólag egyébként marad majd a 2000 dollár körüli árazás, és talán még az ünnepi időszak előtt be fog futni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap