Shop menü

GALAXY S23 FE – MÁR KÉPÜNK IS VAN HOZZÁ

Felbukkantak az első renderképek, ezeket CAD infók alapján hozták létre a mobilról, és sok izgalmat nem tartogatnak.
Szécsi Dániel
Szécsi Dániel
Galaxy S23 FE – Már képünk is van hozzá

A Samsung a Galaxy S22-ből nem készített Fan Edition változatot, ez azonban nem jelenti azt, hogy feledésbe merülne az FE termékvonal. Egyre biztosabb, hogy az idei évben piacra kerül a Galaxy S23 FE, bár jelen állás szerint ez bizonyos szempontból még a Galaxy S22 termékvonalhoz fog közelebb állni.

A harmadik negyedév során leplezheti majd le a Samsung a Galaxy S23 FE okostelefont, ami a Galaxy S23 és a Galaxy A sorozat ütőképesebb tagjai közé fog besorolni. Most pedig már az első nem hivatalos renderképek is felbukkantak, melyek állítólag már az új készüléket ábrázolják. A dizájnt tekintve itt a Samsung a Galaxy S23 és S23+ párostól fog meríteni, ami egyáltalán nem jelent meglepetést. Bár a Galaxy A54-re is nagyon hasonlít, ami annak köszönhető, hogy a formanyelv mostanra egységes lett házon belül.

Galéria megnyitása

Rendkívül egyszerű formavilág jellemezheti a Galaxy S23 FE modellt. Az előlapja és a hátoldala is teljesen sík felülettel rendelkezik majd. A kijelzője biztosan AMOLED technológiát használ majd, noha egyelőre ilyen részletek még nem szivárogtak ki a termékkel kapcsolatosan. A hátlapon három optika látható, és más jellegzetességre nem is tudunk kitérni. Kamerapúp nincs, ezt a Samsung felszámolta, de a lencserendszerek ettől függetlenül kiemelkednek a hátlap síkjából, mivel a kameráknak nagyobb hely kell, mint amit a vékony mobilok alapesetben nyújtani tudnak.

Galéria megnyitása

A Galaxy S23 FE kerete finoman ívelt, hogy jobb legyen a szerkezet fogása. Az előzetes CAD információk alapján létrehozott renderképeken nem láthatóak antennacsíkok, de azért bízunk abban, hogy ettől függetlenül fém keretbe lesz foglalva a szerkezet. Remélhetőleg nem fogja elspórolni az anyaghasználatot is a gyártó, hogy még gazdaságosabb legyen az előállítása.

Galéria megnyitása

A készülék állítólag a tavalyi csúcskategóriás Samsung lapkát, az Exynos 2200-at alkalmazhatja majd, bár egyes források szerint az ugyancsak tavalyi Snapdragon 8 Gen 1 lapka is előkerülhet majd. Az is benne van a pakliban, hogy a Samsung a kétlapkás stratégiára áll vissza, amit meglepő módon a Galaxy S23-nál felfüggesztett, de a Galaxy S23 FE-nél ez a helyzet változhat. Állítólag 6 és 8 GB-tal lesz elérhető a mobil, a tárhely pedig 128 és 256 GB-os lehet.

50 megapixeles kameráról, 120 Hz-es kijelzőről, 25 wattal tölthető, 4500 mAh-s akkumulátorról is szólnak már a pletykák, de hivatalosan a Samsung még egyáltalán nem beszélt a készülékről, és nem is utalt erre. A következő hetekben egyre több információmorzsa kerülhet majd felszínre a Galaxy S23 FE kapcsán.

A cég hamarosan tartani fog egy Galaxy Unpacked eseményt, de viszonylag kevés az esély arra, hogy a Galaxy Z Fold és Z Flip modellekre fókuszáló rendezvényen szó esik majd ezekről.

Neked ajánljuk

    Tesztek

      Kapcsolódó cikkek

      Vissza az oldal tetejére