Galaxy J-szériás mobil frissült Android 9.0-ra

Galaxy J-szériás mobil frissült Android 9.0-ra

A Samsung tovább folytatja az Android Pie terjesztését a korábbi okostelefonjai körében. És bár elég nehezen indultak meg a frissítések az idei évben a vállalatnál, mostanra a Samsung az egyike lett azoknak a gyártóknak, akik a legtöbb készüléket frissítették az Android 9.0-ra.

Ezúttal a Galaxy J5 (2017) jelentkezett be az aktuális Androidért, szóval rögtön ki lehet emelni azt is, hogy ismét egy olyan mobilnak a támogatásáról gondoskodott a gyártó, ami több mint két évvel ezelőtt jelent meg, és a középkategóriát képviselte. Ez már a második főverziós frissítése ennek a gépezetnek, ami egyáltalán nem garantált még néhány csúcsmodell esetében sem. A felhasználók örömére a Samsung ismét kitett magáért, ez pedig hozzájárulhat ahhoz, hogy az utóbbi időben növekedett a márkahűség a dél-koreai gyártó mobiljait választók körében.

Galéria megnyitása

Mint minden Samsung okostelefon, amire az Android Pie operációs rendszer felkerült, a Galaxy J5 (2017) is a One UI grafikus felhasználói felületet kapta meg. Ezt sokan az egyik legjobb megoldásnak találták, ami jelentős részben köszönhető annak, hogy egy nagyon ergonomikus dizájnról beszélhetünk. Sokat tettek a tervezők azért, hogy kényelmesen lehessen használni akár még egy kézzel is szükség esetén. Ez már olyan extrákat is tartalmaz, mint a sötét mód, és bár ez nem terjed ki mindenre, este nagyon jó szolgálatot tehet. Az új rendszer mindig a legfontosabb információkat fogja kiemelten tálalni, és a Bixby erősebb jelenléte révén többször lehet igénybe venni a digitális segítőt. A nagyobb biztonság érdekében pedig külön biztonságos mappába lehet tenni a személyes adatokat.

Fontos még azt elmondani a rendszerfrissítés kapcsán, hogy az augusztusi biztonsági csomag is a részét képezi, szóval ilyen tekintetben is dicséretet érdemel a Samsung. A legfrissebben felfedezett sebezhetőségek ellen is védett lesz a készülék az Android 9.0 frissítés telepítését követően.

A Galaxy J7 (2017) frissítése az eddigi visszajelzések alapján Oroszországban indult el, de remélhetőleg hamarosan elérheti majd a hazai felhasználókat is. Ahogy az ilyen esetekben lenni szokott, a frissítés terjedése igénybe vehet néhány napot, hetet. Amikor egy mobilra elérhetővé válik egy új főverziós frissítés, akkor arról értesítést kap a tulajdonosa, de a beállítások menüjén belül a szoftverfrissítések pontban manuálisan is lehet ezt keresni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap