Galaxy J készülékeket frissít a Samsung

A One UI grafikus felhasználói felülettel együtt futott be az Android 9.0, a Galaxy J4+ és a Galaxy J6+ is megkapta a Pie alapú rendszert.

Galaxy J készülékeket frissít a Samsung

A Samsung lendületesen terjeszti az Android 9.0 frissítést a korábban forgalomba kerül okostelefonjai körében, és ennek eredményeként most arról számolhatunk be, hogy a Galaxy J6+ és még a Galaxy J4+ is megkapta a Pie alapú rendszert. A dolog érdekessége, hogy tavaly szeptemberben ezek a mobilok eleve együtt debütáltak, és most a frissítést is kéz a kézben kapták meg.

A dél-koreai alakulat korábban már a Galaxy J8 és a Galaxy J6 számára is elindította ezt a frissítést, így került most sorra a Galaxy J4+ és a Galaxy J6+. A Samsung természetesen ezúttal sem fog különbséget tenni a termékek között, és ahogy eddig minden esetben, így az alsóbb kategóriás eszközöknél is a One UI grafikus felhasználói felülettel együtt futott be az Android 9.0. Ez sokak szerint az egyik legjobb megoldás jelenleg az Android égisze alatt, egy nagyon átgondolt rendszerről van szó, ami természetes színvilágot nyújt, könnyen kezelhető és letisztult szinte minden ízében.

Galéria megnyitása
One UI

A Samsung a hivatalos kiadási jegyzékben említést tesz arról, hogy a frissítést követően változik egyebek mellett az értesítések rendszere, az üzenetekre esetenként már azonnal lehet majd válaszolni, és már a képek is megjelenhetnek majd az előnézetben, és kategorizálhatóak lesznek az értesítések. Frissül a Samsung saját virtuális billentyűzete is, ahol már a korábbinál több lesz a hangulatjel, és ennek a felületnek a színe magától igazodni fog a mobil színsémájához. A gombsor akár lebegő elemként is megjelenhet majd, és áttetszővé is tehető majd. Az Android beállításai egyszerűbben áttekinthetővé váltak, gyorsabban meg lehet majd találni a szükséges opciókat. És más módosítások mellett azt is kiemelte a Samsung, hogy a Bixby digitális asszisztens szolgáltatás is számos ponton fejlődött, és kapott új funkciókat.

Galéria megnyitása

Arra is kitért a vállalat, hogy néhány appot külön frissíteni kell majd az új rendszer telepítését követően az okostelefonokon a megfelelő működés érdekében, ezt figyelembe véve kell mindenkinek belevágni a telepítésbe. És végül arra is fény derült, hogy az áprilisi biztonsági csomaggal kell számolnia a tulajdonosoknak, ami nem meglepő annak fényében, hogy a májusi kiadás még nem is ütötte fel a fejét.

A Samsung Galaxy J4+ és a Galaxy J6+ frissítése több régióban egyszerre jelent meg, Vietnamban, Thaiföldön, Ukrajnában, Indiában, Irakban és Németországban egyaránt vannak már érintett készülékek. Idővel pedig mindenkinek a mobilja frissülni fog. A frissítés valamivel több mint 1 GB-os méretet öltött, és a szolgáltatóktól is nagyban függ majd, hogy milyen gyorsan tud terjedni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap