Galaxy Buds Live – Zajszűrős füles egy babszem alakjában

Maximális komfort mellett, egész napos viselésre is alkalmas lesz a valódi vezeték nélküli fülhallgató a Samsung szerint.

Galaxy Buds Live – Zajszűrős füles egy babszem alakjában

A vezetékmentes fülhallgatóknak a kínálata folyamatosan bővül, és most a Galaxy Buds Live révén egy egészen egyedi újdonságról számolhatunk be. A Samsung kiemelte, hogy ennek a terméknek a formaterve semmilyen általános fülhallgató dizájnjára nem hasonlít, és a sajátos megjelenésével együtt is kiváló partnernek fog bizonyulni.

A Galaxy Buds Live esetében a tervezők elrugaszkodtak attól, amit eddig csináltak, és jelentősen átrendezték a komponenseket a fülhallgatóban, így született meg ez a különleges, kompakt kialakítás. Ez nemcsak azért praktikus, mert kicsi a végeredmény, hanem azért is, mert egy aránylag nagy, 12 milliméteres hangkeltőt sikerült belezsúfolni. Miközben több mikrofon is található a szerkezeten. A hangzás meglehetősen meleg tónusú lett, mélyhangsúlyosak vele a zenék.

Galéria megnyitása

Fontos, hogy ez egy nyílt hangrendszerű konstrukció, szóval, aki arra vágyik, hogy kizárja a környezetét teljesen, az ne ezt válassza. Viszont ennek ellenére támogatja a Galaxy Buds Live az aktív zajszűrést, ami eléggé érdekes eredményt szül az első beszámolók szerint. Egyértelműen kevesebb zajt lehet a zenében hallani az ANC aktiválását követően, de a tesztek alapján ez azért közel sem szül olyan élményt, mint amit egy hallójáratba illeszkedő, hasonló termékkel el lehet érni.

Galéria megnyitása

Alapvetően érintésekkel lehet kezelni a Galaxy Buds Live-ot, azonban van hangvezérlési opciós is. Hangutasítással egyszerűen fel lehet ébreszteni a Bixby-t és bármilyen parancs kiadható, amit a digitális asszisztens szolgáltatás támogat. Van ennek a fülhallgatónak játékos módja is, ha ezt aktiválja a felhasználó, akkor onnantól alacsonyabb késleltetés mellett fog üzemelni a kiegészítő, jobb élményt nyújtva a szórakoztató applikációk esetén.

Galéria megnyitása

Bluetooth 5 modullal rendelkezik a Galaxy Buds Live, ennek köszönhetően gond nélkül megy majd a fülhallgatók között szinkron megtartása. És támogatott még itt a Buds Together funkció is, mellyel meg lehet osztani a zenét más vezeték nélküli fülhallgató irányába is, így a barátok, partnerek ugyanazt tudják hallgatni teljes kényelemben (mindezt a hangminőség csökkenése nélkül). AAC és SBC tömörítések támogatottak itt. A termék használatához Android 5.0 vagy iOS 10.0 operációs rendszerű mobilra van szükség.

Galéria megnyitása

A vásárlók fehér, fekete vagy bronz színben kaparinthatják majd meg ezt a viselhető kütyüt. Mindössze 5,6 grammot nyom fülenként a viselhető kiegészítő, és a tokja pedig 42,2 gramm tömegű. A hordozó kapcsán pedig azt is érdemes elmondani, hogy kb. 50 x 50 milliméteres felületű, és 27,8 milliméterre emelkedik ki a síkból.

Különböző méretű rögzítő elemeket mellékel a Samsung a Galaxy Buds Live mellé, hogy lehetőleg mindenki kényelmesen tudja hordani, használni. Sajnos a vizet eléggé rosszul bírja ez a konstrukció, csak IPx2 minősítéssel rendelkezik, szóval esőben sem igazán javasolt használni, de néhány csepp nedvességet még éppen el tud viselni.

Galéria megnyitása

Egyetlen töltéssel 5,5 órán keresztül lehet hallgatni a babszem méretű fülest, ha az ANC is be van kapcsolva. Amennyiben nem kell a zajszűrés, már 8 órán át is húzhatja. A tokkal jelentősen kitolható az üzemidő, 21 vagy 29 órányi zenehallgatást lehet összesen kihozni a Galaxy Buds Live-ból. Egyébként 60 mAh-s akkuk lapulnak a fülesekben, a hordozóba pedig egy 472 milliamperórás kapacitású egységet zsúfolt a Samsung. A töltés vezeték nélkül (WPC) oldható meg, és 5 perc töltés elég neki ahhoz, hogy utána egy órán át lehessen folyamatosan használni.

Galéria megnyitása

A Samsung Galaxy Buds Live ajánlott fogyasztói ára 69 990 forintban lett meghatározva, ami kedvezőnek semmi esetre sem nevezhető, de legalább egy különleges formátumú megoldásról beszélhetünk. Az eszköz itthon augusztus 21-től lesz elérhető.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap