G2 sorozatú gamer monitorok az AOC műhelyéből

A jó felszereltséggel érkező újdonságok között 144 Hz-es és 75 Hz-es modellek egyaránt jelen vannak.

G2 sorozatú gamer monitorok az AOC műhelyéből

Az AOC nem kevesebb, mint négy új monitort mutatott be, amelyek mindannyian a G2-es sorozatot erősítik és elsődlegesen a játékosokat veszik célba. Mind a négy monitor modern dizájnnal és remekül testreszabható, 130 milliméteres magasságállítást kínáló állvánnyal érkezik, ami még pivot/portré móddal is bír, valamint az is közös tulajdonság, hogy mindannyian IPS alapú panelt kaptak. A 178 fokos betekintési szögekkel ellátott panel 1000:1 tipikus kontrasztarány, 250cd/m2-es maximális fényerősség és 1 ezredmásodperces MPPRT válaszidő mellett dolgozik, extraként pedig bemeneti késleltetést (input lagot) csökkentő funkció is lapul a fedélzeten.

Galéria megnyitása

A négy új monitor között két darab 23,8 hüvelykes és két darab 27 hüvelykes modellt találunk, név szerint a 24G2U, a 24G2U5, a 27G22, illetve a 27G2U5 típusokat. A G2U sorozat két tagja 144 Hz-es maximális képfrissítési rátával büszkélkedik, míg a G2U5 család esetében már csak 75 Hz-es maximális képfrissítési rátával találkozhatunk – előbbi monitorok az FPS játékosoknak, míg utóbbiak elsősorban a stratégiai és egyéb játékok szerelmeseinek felelhetnek meg. Képátlótól és maximális képfrissítési rátától függetlenül mind a négy monitor rendelkezik AMD FreeSync /  Vesa Adaptive-Sync támogatással, így a képi megjelenítés gördülékenyebb lehet, hiszen igazodik a GPU tempójához, ahogy azt már megszokhattuk.

Galéria megnyitása

Az összes G2-es sorozatú monitort felszerelték két darab HDMI és egy DisplayPort videó bemenettel, valamint egy D-Sub csatlakozó is lapul a hátoldalon. Ezen felül két darab 2 W-os beépített hangszórót, négyportos USB hubot, illetve fejhallgató kimenetet egyaránt rejt a kínálat, azaz jól felszerelt monitorokról van szó. A szemeink kíméléséről a villódzás-mentes háttérvilágítás, illetve a káros hullámhosszú kékfény kibocsátásának csökkentése gondoskodik, így hosszabb játék alkalmával kevésbé fáradnak el szemeink a monitor előtt ülve.

Galéria megnyitása

A fentebb említett alacsony input lak mellett egyébként kapunk még AOC Game Color opciót is, amivel a színtelítettséget lehet növelni és csökkenteni, természetesen igény szerint, a Dial Point segítségével pedig célkeresztet varázsolhatunk a kijelző közepére.

Az AOC tájékoztatása szerint a 144 Hz-es 27G2U és a 24G2U már szeptemberben elérhetővé válik, méghozzá 269 és 219 eurós kiskereskedelmi áron. A 75 Hz-es 27G2U5 és a 24G2U5 érkezésére októberben számíthatunk, áruk pedig sorrendben 219 és 179 euró lesz.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap