G.Skill memóriacsomagok a legújabb RYZEN processzorokhoz

A Trident Z Neo sorozat tagjai remek paraméterekkel rendelkeznek és dizájnjukra sem lehet panasz.

G.Skill memóriacsomagok a legújabb RYZEN processzorokhoz

Az AMD RYZEN 3000-es sorozatú asztali processzorai, amelyeket már nagyon várt a piac, a napokban végre elrajtoltak, így most már kereskedelmi forgalomban is találkozhatunk velük. A termékekről szóló első tesztek már megjelentek, és természetesen mi is jelentkezünk majd egy nagy, minden fontosabb részletre kiterjedő elemzéssel, ám erre még várni kell egy picit.

Galéria megnyitása

A G.Skill az új processzorok rajtjára egy új memória-sorozattal készült, amelyek a Trident Z Neo nevet kapta. Ez a sorozat elsősorban az AMD X570-es alaplapjait, illetve az említett processzorokat veszi célba, ám egyéb termékekhez is gond nélkül alkalmazhatjuk őket. A tízrétegű nyomtatott áramköri lapra épülő memóriamodulok időzítések és órajelek terén többféle változatban is elérhetőek lesznek, köztük olyanokban is, amelyeknél a magas órajel mellé alacsony feszültség társul – utóbbi esetben viszont magasabb lesz a késleltetés, ahogy az a mellékelt táblázatból is kiderül.

Galéria megnyitásaA kétszínű, eloxált szálcsiszolt alumíniumból és homokszórt ezüst fémlapból álló hűtőlemezzel ellátott memóriamodulok természetesen RGB LED alapú világítást is kaptak, ami nyolc zónára oszlik és ugyanúgy használható, mint a TridentZ Royal  sorozat tagjai. A világítást vezérelhetjük a G.Skill segédprogramján keresztül, de igény esetén az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion, az MSI Mystic Light, illetve az ASRock Polychrome alkalmazás is használható hozzájuk attól függően, milyen alaplap köré épül az adott rendszer. A kínálat órajelek terén DDR4-2666 MHz-től egészen DDR4-3600 MHz-ig terjed, az üzemi feszültség pedig 1,2 V-tól egészen 1,4 V-ig skálázódik órajeltől és időzítéstől függően. Az összes memóriamodul támogatja a JEDEC DDR4 szabványában lefektetett szabványos órajeleket és időzítéseket, ezeket automatikusan alkalmazzák is, viszont a névleges paraméterek beállításához XMP/AMP profilt használnak.

Az új memóriamodulok rövidesen megjelennek az üzletek polcain, hivatalos ajánlott végfelhasználói áraikat azonban nem közölte a cég.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap