G.Skill DDR4-4000 MHz-es memóriacsomagok meglepően alacsony időzítéssel

Az új memóriamodul a Trident Z és a Trident Z Royal sorozatban egyaránt elérhető lesz.

G.Skill DDR4-4000 MHz-es memóriacsomagok meglepően alacsony időzítéssel

A G.Skill két különleges memóriacsomaggal rukkolt elő a napokban, amelyek ugyan „csak” DDR4-4000 MHz-es effektív órajelen ketyegnek, vagyis ebből a szempontból nem igazán különlegesek, de ha az időzítéseikre is rápillantunk, egyből másképp fest a helyzet. Eddig a DDR4-4000 MHz-es memóriamodulok esetében rendszerint Cl17-es, illetve ennél rosszabb időzítéssel találkozhattunk, mostantól azonban CL15-ös csomagok is elérhetővé váltak, igaz, ehhez az időzítéshez elég magas üzemi feszültségre van szükség. 

Galéria megnyitása

A Trident Z és a Trident Z Royal sorozatba érkező modulok közül előbbiek RGB LED alapú világítás nélkül, sallangmentes kivitelben érkeznek, míg utóbbiaknál kristály diffúzor alá rejtett RGB LED-ekkel, valamint aranyszínű polírozott hűtőbordákkal találkozhatunk.

Galéria megnyitása

A 8 GB-os memóriamodulok az eltérő dizájn ellenére ugyanazt tudják: DDR4-4400 MHz-es effektív órajelet, amelyhez CL15-16-16-36-32-es időzítés, valamint 1,5 V-os üzemi feszültség társul. A modulok egyelőre csak négycsatornás csomagok részeként lesznek elérhetőek, vagyis 4 x 8 GB-os kiszerelésről van szó. A névleges paraméterek beállítását természetesen szokás szerint XMP 2.0-s profil segíti mind AMD, mind pedig Intel platformok esetében. Az új memóriacsomagokat elsősorban az Intel Z390-es és az AMD X570-es alaplapokhoz ajánlják.

Galéria megnyitása

A G.Skill szerint egy AMD RYZEN 9 3900X processzorral és egy MSI X570 Unify alaplappal karöltve az AIDA 64 memóriatesztjeiben 61 GB/s körüli olvasási, 58 GB/s körüli írási és 65 MB/s körüli másolási tempó elérésére képesek az új memóriacsomagok, ami igen komoly teljesítmény.

A vállalat újdonságai rövidesen megjelennek kereskedelmi forgalomban, az azonban egyelőre nem derült ki, hogy pontosan mennyibe kerülnek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap