Fujitsu Arrows Kiss, a szebbik nem számára

A japán gyártó termékpalettája ismét egy olyan telefonnal bővül, ami kiemelkedik a tömegből, ezúttal viszont nem 3D képesség, vagy iszonyatos karcsúság lesz, ami megkülönbözteti másoktól. Az Arrows Kiss már messziről szemet szúr majd.

Fujitsu Arrows Kiss, a szebbik nem számára

A japán gyártó termékpalettája ismét egy olyan telefonnal bővül, ami kiemelkedik a tömegből, ezúttal viszont nem 3D képesség, vagy iszonyatos karcsúság lesz, ami megkülönbözteti másoktól. Az Arrows Kiss már messziről szemet szúr majd.

Mégpedig azért, mert a Fujitsu ezúttal a szebbik nem számára kedvező okostelefonnal rukkolt elő, de ezt már a neve és a külseje alapján mindenki összerakhatta. Az érdekes azonban az, hogy ezúttal nem egy tucat készülék kap csini külsőt, és így adják kétszer magasabb áron, hanem valóban erős a konstrukció. A telefon két színben feszít majd a polcokon, az egyik egy sima pink árnyalat, míg a másik egy arany-fehér kombináció lesz, ezeket a gyártó az "Elegant Pink" és a "Preciuos White" nevekkel illeti. Az előlapon egy 3,7 colos kijelzővel találjuk szembe magunkat, ami 800 x 480 (WVGA) pixeles felbontást produkál - ez méretéből fakadóan kisebb kéz számára is kényelmesen kezelhető még -, alatta három hardveres gomb kapott helyet, illetve inkább ékkövek gomb funkcióval, a kijelző felett pedig egy 1,3 megapixeles kamerát találunk. Az ékszer hátoldala egy gyűrűn kívül szinte üres. A kör közepén ezúttal egy kamera áll, ami CMOS szenzorával 8,1 megapixeles képek készítésére lesz alkalmas. Az F-03D kész karácsonyfa lehet, amennyiben valami történik a telefonnal, hiszen az előlapon a gombok villannak fel, a hátlapon pedig a gyűrű pereme, mindezt akár 23 különböző színben.

A Fujitsu ötletesen mellékel egy érintő ceruzát is a telefon mellé, ha esetleg a körmünk miatt kényelmetlen lenne a kezelés. A méreteit tekintve lehetne talán kisebb, 121 x 59 x 10,9 mm, és 120 gramm. Fontos még kiemelni, hogy ez a Fujitsu is teljesíti az IP-X5/8 szabványt, előbbi az erős eső szimulálását jelenti (5), míg a nyolcas teszten 1,5 méter mélyen kellett 30 percet kibírnia.

Az eszköz központi egysége egy Qualcomm MSM8255T lesz, ami egy Cortex-A8 magra épít, ennek az órajele pedig 1,4 GHz, a grafikus feladatok végrehajtásáért egy Adreno 205 felel majd. A háttértár mérete sajnos nem ismert egyelőre, de a rendszermemória biztosan 1 GB lesz. A kommunikációs modem 14 Mbps letöltési sebességre képes, de kapcsolódhatunk WiFi hálózatra is, kapunk továbbá Bluetooth kapcsolódási lehetőséget is, valamint GPS is beépítésre került. A telep kapacitása nem ismert, de a gyári adat szerint 320 percig telefonálhatunk, és 470 óra készenléti időre lehet képes.

A Fujitsu Arrows Kiss az NTT DoMoCo hálózatán debütál majd november 25-én. Ára, valamint a japán piacon kívüli bevetésének lehetősége egyelőre ismeretlen.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward