Frissült az AMD FreeSync információs weboldala

Könnyebb lesz tájékozódni, ha FreeSync támogatással ellátott monitort keresünk, ugyanis a megújult weboldal rengeteg információt nyújt. De még azért fejlődhet.

Frissült az AMD FreeSync információs weboldala

Az AMD egy aprónak tűnő, ám mégis jelentős figyelmességgel próbál a FreeSync monitort kereső vásárlók segítségére sietni: a vállalat frissítette FreeSync információs weboldalát, így most már könnyebb kiválasztani a igényeinknek legmegfelelőbb monitort.

A frissített weboldalon számos Acer, LG, Samsung, illetve sok-sok egyéb gyártmányú monitor tulajdonságai olvashatóak, így például kiderül, milyen paneltípust alkalmaznak, milyen képfrissítési ráta mellett üzemelnek, illetve milyen tartományon belül használható a FreeSync támogatás. Ezzel együtt a panel felbontásával és képátlójával, valamint a videó bemenetekkel és az LFC (Low-Framerate Compensation) támogatással kapcsolatban egyaránt fontos információhoz juthatunk, hisz minden fontos adat egy helyen van.

Ilyen egyszerű felszállni a FreeSync vonatra

A technikai részletek közül a két legfontosabb az LFC támogatás, illetve a FreeSync üzemi tartomány: előbbi költséghatékony konfigurációk esetén sokat segít, hogy alacsonyabb képfrissítési ráta esetén is folyékony, képi rendellenességektől mentes legyen a megjelenítés; utóbbi pedig minél szélesebb tartományt fed le, annál jobban, annál szélesebb körben aknázhatóak ki a FreeSync előnyei.

A frissített weboldal egyszóval már most is áldás, ugyanis sok-sok információt tesz elérhető közelségbe, ráadásul mindezt könnyen fogyasztható, remekül áttekinthető formában teszi.

A szóban forgó weboldal itt található.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward