Frissítette videokártya hűtőjét a GELID

Frissítette videokártya hűtőjét a GELID

A GELID Solution kínálatában június folyamán jelent meg az ICY VISION névre keresztelt univerzális videokártya hűtő első változata, amely GeForce 9800-as, GTX200-as, GTX470-es és GTX480-as Nvidia, valamint Radeon HD 4800-as és Radeon HD 5800-as sorozatú AMD videokártyákhoz passzolt. A termék legfrissebb kiadása ezeken felül még kompatibilis a GeForce GTS 450-es és GeForce GTX 460-as videokártyákkal is.

A frissített videokártya hűtő 216 x 95 x 52 mm-es mérettel büszkélkedik, súlya pedig nem kevesebb, mint 465 gramm. Az újdonság réz talpazattal rendelkezik, amelyben öt darab, ugyancsak rézből készült hőcső végződik. A hőcsövek a GPU által termelt hőt a 85 darab alumínium lamellából álló hűtő tömbhöz továbbítják, amelynek  tetején két darab 92 mm-es átmérőjű légkeverőt helyeztek el. Az UV-aktív, "S" alakú lapátokkal rendelkező ventilátorok 2000-es percenkénti fordulatszámmal pörögnek, eközben pedig 26 dB(A) zajt generálnak. A ventilátorok minőségi golyóscsapágyazással lettek felvértezve, amely még a forró környezetben is hosszú élettartamot garantál a légkeverők számára.

Az ICY VISION videokártya hűtő második revíziója SLI és CrossfireX kompatibilis felépítéssel bír és öt év garanciával kerül forgalomba. A terméket az Amerikai Egyesült Államok területén 55 dollárért, míg az Európai Unióban 46 euróért lehet majd megvásárolni, azaz az újdonság pontosan ugyanannyiba kerül majd, mint elődje.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward