Friss információk a Surface Hub 2-ről

Friss információk a Surface Hub 2-ről

A Microsoft májusban jelentette be a Surface Hub új generációját, azonban akkor még nem derült ki minden részlet az eszközzel kapcsolatban. Most a vállalat az Ignite 2018 konferencia keretében újra beszélt a különleges termékről, és olyan dolgokat is elárult, amikről a májusi bejelentés során nem esett szó.

Mint az már ismeretes, az új Surface Hub csak egyetlen méretben lesz elérhető, de a készülékből pillanatok alatt össze lehet majd illeszteni többet is, és ezek egységesen kezelhetőek lesznek. A szerkezet 50,5 hüvelykes méretű, 3:2-es a képaránya és jobb a felbontása a 4K-nál. A Surface Hub 2 alkalmazható lesz falra rögzítve, de akár a „hordozására” is lesz mód, szóval igazán rugalmasan kezelhető annak függvényében, hogy éppen hol és milyen céllal van rá szükség. Arról nem esett szó korábban, hogy milyen hardver lesz a termékben, és ez most sem derült ki, de egy fontos dolgot elárult a Microsoft. Moduláris az új Surface Hub, és lehet benne cserélni az alapokat. Ennek köszönhetően nem kell attól tartani egy vállalatnak, hogy hamar elavult lesz a belbecs, hiszen amennyiben új hardver érkezik, lehet majd benne cserélni, így lényegesen hosszabb ideig lesz frissen tartható, mint az elődje.

Galéria megnyitása

A Microsoft egy rövid demonstrációban megmutatta, hogyan változik a képernyőn a tartalom, miközben elfogatják az állványára helyezett Surface Hub 2-t. Az átmenet minden kétséget kizáróan jól néz ki az alábbi videóban, de igazából a végeredményt tekintve sokat nem befolyásol, hogy a kijelző forgatását hogyan oldotta meg a Microsoft. Emellett azt is megmutatta a vállalat, miként működik a felhasználók egyidejű bejelentkeztetése. Arról már korábban is szó esett, hogy erre lehetőséget biztosít a speciális eszköz, de nem láttuk működés közben a szoftvert. A felvételen mindkét felhasználó az ujjlenyomatával lép be a fiókjába, és azonnal hozzáférnek a saját dokumentumaikhoz, amiket ke is nyithatnak minden gond nélkül egymáséi mellé. Ez a lehetőség nagyon jól fog jönni például a csoportos munkák alkalmával.

A demonstrálás mellett a Microsoft ismét elmondta, hogy a Surface Hub 2 forgalmazására idén még nem kerül sor. A tervek szerint 2019 első felében fog befutni az újdonság. És még jövőre érkezik a Surface Hub 2S is, ami az elmondottak alapján ugyanazt a felhasználói élményt fogja nyújtani, mint az eredeti Surface Hub, csak egy könnyebb és vékonyabb testben modernebb dizájnnal. 2020-ban pedig befuthat majd a Surface Hub 2X, ami a moduláris felépítésre támaszkodva a frissítési lehetőségről gondoskodik. Ennek megfelelően nem kell majd a teljes gépet megvennie azoknak, akiknek van egy Surface Hub 2-jük, hanem elég csak a modult lecserélni a frissítéshez. Az egyébként továbbra sem ismert, hogy mennyibe fog kerülni a termék, de 5-10 ezer dollár között alakulhat az ajánlott fogyasztói ára – a modulok viszont önmagukban valószínűleg jóval olcsóbban beszerezhetőek majd.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap