Friss információk a hajtogatható Samsungról

Friss információk a hajtogatható Samsungról

A Samsung feltételezhetően a Galaxy F-széria tagjaként fogja elindítani azt az okostelefonját, amit már össze lehet majd hajtani a különleges megjelenítőjének és a speciális felépítésének köszönhetően. Ezzel a készülékkel kapcsolatosan annyit árult el egyelőre a gyártó, hogy kettő Super AMOLED panellel lesz ellátva, akad majd egy külső egység 4,6 colos képátlóval és 1960 x 840 képpontos felbontással, valamint egy belső Infinity Flex Display technológiás megoldás 7,3 hüvelykes felülettel és 2152 x 1536 pixellel.

Galéria megnyitása

Már azt is tudni véljük, hogy az SM-F900 azonosítóval lesz illetve termék, és ezen belül akadnak majd különböző modellek annak függvényében, hogy milyen hálózati képességek jellemzik a szerkezetet. Számítani lehet az SM-F900U (Verizon, AT&T, T-Mobile, & Sprint, U.S. Cellular és Spectrum Mobile szolgáltatók számára), az SM-F900F és az SM-F900N kivitelekre, de más variánsok is születhetnek. A Galaxy F okostelefonnál valószínűleg kiemelkedően jó specifikációval kell majd számolni, és állítólag a tárhely elérheti az 512 GB-os kapacitást, ahogy azt a Galaxy Note9 esetében is láthattuk. Itt szoftveres újításokból is kijut majd, hiszen a hajtogatható kialakítás több érdekes funkciót is biztosíthat. Ezeken felül pedig az a hír járja, hogy már a Bixby új kiadására is számítani lehet. A Bixby 2.0 a Galaxy Note9-cel debütált, és meglehet, hogy a Galaxy F már a Bixby 3.0-val kerül majd a boltokba. A Samsung nagy energiát fektet a digitális asszisztensének a fejlesztésébe, és a szóban forgó eszköznél is érződhet majd ennek a hatása.

Galéria megnyitása

Az összehajtható készülék állítólag csak kettő színben fog a boltokba kerülni, az alapot a fekete jelenti majd, és lesz emellett egy szürke változat is, világosabb variánsról nem esett szó egyelőre. Olyan pletykákat is lehet hallani, hogy az ujjlenyomat-olvasó rejtett lesz, vagyis egészen pontosan a megjelenítő foglalja majd magában a biometrikus szenzort. Ennek kapcsán korábban arról volt szó, hogy a Samsung a Galaxy S10-nél a Qualcomm által készített ultrahangos egységet fogja bevetni a jellemzően elterjedtebb optikai helyett. Vélhetően a Galaxy F is ebből részesülhetne adott esetben. És még olyan információk is keringenek, hogy akár triplakamerával is fel lehet vértezve a gépezet, szóval a fotós képességei is jók lehetnek azon túl, hogy a belsejében egy táblagép rejtőzik. Az biztos, hogy az elkészült fényképeket és mozgóképfelvételeket igazán jó lesz a belső panel visszanézni, a multimédiás terület a gép erőségei közé tartozhat majd.

Arról már régóta lehetett pletykákat hallani, hogy ez az újdonság nagyon sokba fog kerülni, de most egy szolgáltatótól olyan információk szivárogtak ki, ami alapján még az eddig vártnál is drágábban futhat be a szerkezet. Az Egyesült Királyságban az EE szolgáltatónál állítólag 1500-2000 font közötti összeget kell majd leszurkolni a termékért, ez pedig átszámítva nagyjából 1900-2500 dollárt jelent. A Galaxy F korlátozott számban lehet majd elérhető, egyes értesülések szerint csak 1 millió példány eladását tervezi a Samsung, és állítólag ebből 100 ezer darab kerül majd a dél-koreai boltok polcaira.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward