Friss információk a 2019-ben érkező iPhone-okról

Friss információk a 2019-ben érkező iPhone-okról

Az Apple a múlt hónapban mutatta be az új iPhone generációt, az iPhone XR forgalmazása pedig még csak most indul, de már olyan pletykákat lehet hallani, amelyek a jövőre érkező iPhone-okkal kapcsolatosak. Mivel viszont meglehetősen hiteles forrásból érkeztek az hírek, ezért úgy gondoltuk, érdemes velük foglalkozni.

A napokban az ismert elemző, Ming-Chi Kuo árult el néhány birtokába jutott információt azzal kapcsolatban, hogy miként nézhet majd ki az Apple következő generációs kínálata. A cupertinói alakulat évekig szinte csak 4,7 és 5,5 hüvelykes képátlóval rendelkező mobilokat mutatott be, de ez idén teljesen megváltozott. Az iPhone XS, XS Plus és XR okostelefonok 5,8, 6,5 és 6,1 colos panelekkel lettel felvértezve, és Kuo úgy értesült, hogy 2019-ben lényegében ugyanez marad a helyzet a méreteket tekintve, sőt mi több, az alapot biztosító kijelzőtechnológiákat figyelembe véve is. Ennek megfelelően a soron következő szerkezetek az ideiekhez hasonlóan is 5,8 és 6,5 hüvelykes OLED, valamint 6,1 colos LCD kijelzőkkel lesznek felvértezve.

Galéria megnyitása

Ezen felül egy másik dologról is beszámolt az elemző, ami egy fokkal talán érdekesebb. Ming-Chi Kuo elmondása alapján a következő évben már nemcsak az iPhone XS és az iPhone XS Max utódja rendelkezik majd IP68 szintet megütő vízállósági mutatóval, hanem minden modell. Ez azt jelenti, hogy az iPhone XR-t leváltó 6,1 hüvelykes, LCD kijelzős készüléknél némi előrelépéssel lehet számolni, mivel az iPhone XR „csak” IP67 védettséget élvez. Ennek megfelelően egy kicsivel nagyobb víznyomást is elbír majd a szigetelés, és valamivel hosszabb időt is átvészelhet a víz alatt a készülék.

A Ming-Chi Kuo által elmondottakon túl más pletykák is vannak a következő iPhone-okkal kapcsolatban, de ezek igazából valószínűleg inkább csak tippek, nem túl megalapozottak. Szó esik arról, hogy az Apple az új mobilokat már az A13 rendszerchippel vértezheti majd fel az Apple A12 után, amit szintén a TSMC fog gyártani változatlanul 7 nm-es csíkszélességen, de persze így is jobb teljesítménnyel és hatékonysággal szolgálhat majd. Olyan szóbeszédet is hallani, hogy az Apple is bevethet majd egy triplakamerás modult a hátlapon, a TrueDepth egység pedig megújulhat. És olyan pletykákat is hallani, hogy lesz Apple Pencil támogatás a mobilok szintjén, de ez már idén is beszédtéma volt, ám nem valósult meg.

Az cupertinói alakulat az iPhone XS, XS Plus és XR utódját minden bizonnyal jövő szeptemberben fogja bemutatni, és addig még rengeteg változás történhet akár az Apple terveiben is. Szóval minden korai információt illik fenntartásokkal kezelni – még akkor is, ha a forrás a ritkán tévedő Ming-Chi Kuo.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap