Free to Play lett a Fantasy Strike

Free to Play lett a Fantasy Strike

Free to Play játékká vált át a tavaly megjelent Fantasy Strike verekedős játék is, ez a változás ráadásul minden platformot egyformán érint. Ennek megfelelően a játék mostantól kezdve szabadon letölthető Steamre, PS4-re, Nintendo Switch-re, Mac-re és Linuxra. De nézzük is meg mit tartalmaz a váltás, illetve mi is az a Fantasy Strike.

Az első és talán legfontosabb, hogy a fejlesztők nem dugták el a karaktereket fizetős fal mögé, vagyis minden egyes harcos elérhető az ingyenes játékosok számára is. A játék ráadásul két új hőssel is gazdagodott, Chancellor Quince-szel és General Onimaruval.

Ami ingyen van ezek mellett még az a casual és a rangsorolt online játék. Amikért pénzt kérnek a fejlesztők azok természetesen a kozmetikai cuccok, intro animációk, pózok, illetve pár, egyébként nagyon hasznos funkció.

A fizetős core csomagban a következő játékmódokat kapjuk meg: Árkád, Túlélő, Boss Rush, helyi többjátékos és online baráti meccs (aki korábban megvásárolta a játékot azoknak ezek automatikusan járnak.

A Fantasy+ egy előfizetéses modell, ami teljesen opcionális, de cserébe visszajátszás rendszert kapunk és egyedi megjelenéseket, amiket máshogy nem lehet megvásárolni. Mivel ez egy fejlesztőket támogató csomag, ezért még a játékos nevét is zöldre átszínezik.

A Fantasy Strike egy árkád bunyós játék, ami mögött David Sirlin áll, aki profi Street Fighter játékos és nem mellesleg olyan játékfejlesztő is, aki a Super Street Fighter II Turbo HD Remixen és a Super Street Fighter II Turbon is dolgozott.

A játék alapkoncepciója az, hogy egyszerű legyen megtanulni az alap irányítás használatát, de mesterré válni csak hosszú gyakorlásokkal lehessen. Nincs például guggolás vagy sprint a játékban, így a riválisainál jóval egyszerűbb a játékmenettel rendelkezik. Mindezek mellett meg kívánták tartani a verekedős játékok alapjait is, ráadásul szinte minden eszközzel, így akár egy Rock Band gitárral is játszható.

A játék innen tölthető le ingyen PC-re.

Neked ajánljuk

Kiemelt
Csak gépösszerakó
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap