Fotókon és renderképeken az izgalmas Motorola Razr

A készülék valóban olyan lehet, mint az első kagylós formátumú „pengemobil”.

Fotókon és renderképeken az izgalmas Motorola Razr

A Motorola az elmúlt időszakban korrekt eszközöket tett le az asztalra a Lenovo égisze alatt, különösen érdekes a One széria, ami már több Android One platformos készüléket vonultat fel. de az igazán izgalmas az az eszköz lehet majd, ami most érkezik, és visszahozza a Razr márkanevet.

 

Galéria megnyitása

Az első Razr modellek még a 2000-es években jelentek meg, és bár azóta már megkísérelte ezt a nevet visszahozni a gyártó androidos okostelefonokkal, az a próbálkozása nem sok sikerrel járt. Most azonban készül a második felvonás, és ezúttal már tényleg arra törekedtek a fejlesztők, hogy a tradicionális vonalvezetést hozzák vissza.

Ennek megfelelően egy kagylós formátumú terméket dolgozott ki, aminek a lelkét már egy hajtogatható képernyő fogja jelenteni. Először 2018 elején lehetett erről a készülékről pletykákat hallani, most pedig már itt vagyunk a megjelenés kapujában, és a napokban több gépi anyag is napvilágot látott a készülékkel kapcsolatosan. A kiszivárgott tartalmak különböző forrásokból érkeztek.

 

Galéria megnyitása

Az új rendereken és fényképeken több szemszögből is lehet látni az okostelefont, és új részleteket is meg lehet figyelni a készüléken a korábbi információkhoz képest. Jelentős például az, hogy már tudjuk, hogy az ujjlenyomat-olvasó szenzora az eszköz alsó kiemelkedő részén lehet.

Ennek a kialakításnak köszönhetően nyitott és zárt állapotban és kényelmesen érhető el a biometrikus érzékelő. Hiszen nemcsak belső megjelenítővel, hanem egy külső kijelzővel is szolgálhat a termék, és ezt is lehet majd ujjlenyomattal védeni.

Galéria megnyitása

A friss képeken jól megfigyelhető a zsanér kialakítása is már, ami minden hajtogatható okostelefon esetében nagy jelentőséggel fog bírni. Az eszköz pereme nagyon szépen kidolgozott, rendkívül kifinomult a vonalvezetése. A belső flexibilis megjelenítőn lesz egy bemetszés felül, így tudta csak a lehető legnagyobb kijelzőt belezsúfolni a kompakt testbe a tervezőgárda. Akiknek minden bizonnyal nagyon nehéz feladatuk volt, és szigorú irányelvek mentén kellett dolgozniuk, hogy ez a szerkezet létrejöhessen.

Galéria megnyitása

A Motorola Razr korábbi híresztelések alapján 6,2 hüvelykes megjelenítőt vonultat majd fel (2142 x 876 pixel), amit teljesen síkba lehet majd nyitni és OLED technológiával fog szolgálni. Lesz biztosítva egy külső képernyő, ami 800 x 600 pixeles felbontású lehet. Az okostelefonban a Snapdragon 710 mobilplatform kaphat majd helyet, ami nem csúcsteljesítményről, de mindenképpen jó tempóról gondoskodhat kiemelkedő hatékonyság mellett.

A rendszernek itt 4 vagy 6 GB-nyi memória lehet majd biztosított, miközben a tárhely 64/128 GB körül alakulhat. Elvileg többféle színből váltogathatnak majd a vásárlók. És egy 2730 milliamperes kapacitású akkumulátor láthatja el energiával a masinát.

Galéria megnyitása

Az előzetes pletykák szerint 1500 dollár körüli áron futhat majd be a szerkezet, szóval nem lesz olcsó, de így is lényegesen szerényebb összeget kóstálhat majd, mint a Galaxy Fold, ami csaknem 2000 dolláros árcédulával állt rajthoz.

A Motorola Razr új generációjának a bemutatója előre láthatólag november 13-án lesz, szóval már nem kell sokat aludni addig, hogy hivatalosan is lehulljon a lepel a készülékről. Kíváncsiak leszünk, hogy mennyit kell majd várni addig, míg eljut a felhasználókhoz a kész szerkezet, mert eddig mind a Samsung Galaxy Fold, mind pedig a Huawei Mate X masszív csúszásokkal, csak több hónappal a bejelentést követően érkezett.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ product.displayName }}
csak b2b
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap