Fotókon egy széthajtható Samsung mobil

Fotókon egy széthajtható Samsung mobil

A Samsung már egy ideje elhivatottan dolgozik az első hajlékony kijelzős okostelefon bemutatásán, és a jelek szerint korábban már szeretett volna egy egyszerűbb széthajtható eszközzel is előrukkolni, de az a terv végül meghiúsult. Most viszont kiszivárgott képeken megnézhetjük a Project V működő prototípusát.

Galéria megnyitása

A Twitteren felbukkant fotókon egyértelműen látszik, hogy nem egy napjainkban készült eszközről van szó. Az is kiderül a kiszivárogtatónak köszönhetően, hogy a prototípus fázisban megragadt termék az SM-G929F modellszámmal lett ellátva annak idején. Ez alapján pedig arra lehet következtetni, hogy a Galaxy S6 és a Galaxy S7 között jöhetett létre, vagyis valamikor 2015-ben, esetleg 2016 első felében. (Az SGS6 volt az SM-G920, a Galaxy S6 Edge+ az SM-G928, a Galaxy S7 pedig már az SM-G930 azonosítót kapta – az F betű pedig azt jelölte, hogy európai modellről volt szó.) A dizájn alapján is hasonló korúra tehető a masina, ugyanis a 2015-ös Galaxy Note5-re hajaz az előlap kialakítása és a keret szabása is. Érdekesség, hogy az egyik fotón január 7-i dátum szerepel, ami alapján elképzelhető vagy a CES keretében sikerült lencsevégre kapni a masinát a színfalak mögött.

Galéria megnyitása

Azt nem tudni, hogy vajon milyen oknál fogva döntött úgy a Samsung, hogy nem vág bele a készülék forgalmazásába. Valószínűleg a visszajelzések nem voltak megfelelőek, talán a felméréseik szerint ilyen formán nem mutattak volna érdeklődést a vásárlók az eszköz iránt, nem találta volna meg a helyét a piacon. Viszont mégis van a Project V-hez hasonló okostelefon, ez 2017 októberében jelent meg, és nem a dél-koreai vállalat kínálatában, hanem a kínai ZTE-nél. Az Axon M szinte teljesen ugyanarra a kaptafára készült, mint a Samsung által végül elkaszált okostelefon. Azeszköz egyik fele – a kiegészítő panelt felvonultató – sokkal vékonyabb lett, és ezt be lehet hajtani, amikor nincs rá szükség.

Galéria megnyitása

A Samsung előre láthatólag már nem fog semmilyen kitérőt beiktatni az első valóban hajtogatható kijelzővel rendelkező okostelefonjáig, amellyel kapcsolatban a napokban is friss pletykák kaptak szárnyra. A készülék elvileg 2019-ben fog a boltok polcain landolni, és egészen vaskos összeget kell majd érte leszurkolni.

Neked ajánljuk

Kiemelt
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward