Folytatódik a Jagged Alliance széria

A Space Hulk fejlesztőinek következő játéka egy körökre osztott Jagged Alliance játék lesz, amely visszatér a gyökerekhez.

Folytatódik a Jagged Alliance széria

A Full Control nevű dán stúdió neve az új Space Hulk játék kapcsán került a Warhammer 40K rajongók figyelmének középpontjába. Úgy néz ki mostantól a Jagged Alliance kedvelőinek is érdemes odafigyelnie a csapatra, a széria következő darabját ugyanis ők fogják elkészíteni, már meg is kötöttek a szerződést a licencre a bitComposer Gamesszel.

Az első Jagged Alliance 1994-ben jelent meg, ezt 1999-ben követte a második rész. Ezután sokáig nem készült új darab. A sorozatot egyszer már megpróbálták újjáéleszteni, de a 2012-es reboot, a gyengére sikeredett Jagged Alliance – Back in Action szakított a körökre osztott akciójáték hagyományaival és sokaknak csalódást okozott.

"A Jagged Alliance tökéletesen illik cégünk portfoliójába és stratégiánkhoz is passzol" – mondta Thomas Hentschel Lund, a Full Control főnöke. "Az X-Com és a Fallout mellett ez volt a harmadik játék, amely valóban meghatározta a műfajt és részünkké vált."

A Full Control megtiszteltetésnek érzi, hogy a bitCmposer bizalmát élvezi, és új megközelítésben, de a régi alapmechanikákhoz hűen fogja feléleszteni a sorozatot. A körökre osztott stratégiai játék több platformra is meg fog jelenni, egyelőre még nem lehet tudni, mikor, és melyek lesznek ezek.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward