Folytatódhat az Uncharted, csak Drake nem lesz benne

Legalábbis a Naughty Dog szerint a negyedik rész után nem nagyon lehetne újra elővenni az eddigi főszereplőt.

Folytatódhat az Uncharted, csak Drake nem lesz benne

Habár még az Uncharted 4 megjelenéséig is hónapokat kell várni, mostanában egyre több pletyka kapott szárnyra azzal kapcsolatban, hogy talán mégsem a negyedik rész lehet az utolsó a sorozatban. Ezekre a pletykákra válaszolt most Neil Druckmann, a játék kreatív igazgatója. Az úriember elmondta, mivel az Uncharted a Sony tulajdonában áll, azt csinálnak vele a jövőben, amit akarnak. Nathan Drake szereplése azonban kérdéses: "Ennek a történetnek a végére nagyon nehéz lesz olyan folytatást készíteni, amibe Drake bekerülhet" - nyilatkozta.

A Naughty Dog többször is hangsúlyozta, hogy az Uncharted 4 egyértelműen pontot tesz majd Nathan Drake történetének végére. Azt persze nem tudjuk, hogy miként, de az ilyen jellegű nyilatkozatok alapján az sem zárható ki, hogy a főszereplő meghal - de persze ezen kívül is lehetnek más kimenetelek, amik alapján nem lehetne visszahozni Drake-et egy új kalandra.

Evan Wells, a Naughty Dog vezetője korábban elmondta, hogy a stúdió számára egyetlen karakter sem érinthetetlen, és tulajdonképpen bármire képesek velük, ha azt a történet megkívánja. Fontos, hogy Wells hangsúlyozta, csak a hatás kedvéért nem ölnének meg egyetlen főszereplőt sem, ha ilyen dologra kerülne sor, annak logikusan kell következnie a narratívából.

Ezen a ponton persze még kérdéses, hogy mit is gondoljunk ezzel kapcsolatban. Érdemes figyelembe venni, hogy a Naughty Dog korábban több nyilatkozatában is szándékosan vezette félre a közönséget, hogy elkerülje a spoilereket, vagy csak feljebb pumpálják az érdeklődést a játékaikkal kapcsolatban. Biztos választ vélhetően csak az Uncharted 4 végigjátszása után kapunk majd.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward