Földi javakkal pakolta tele a Game Pass-t a Microsoft

Az EA Play mellett már tényleg érdemes megfontolni az előfizetést.

Földi javakkal pakolta tele a Game Pass-t a Microsoft

A Microsoft nem csinálja rosszul. A korábbi generációknál, amikor valaki egy új konzolt vásárolt, mindig ott volt a levegőben az, hogy innentől kezdve játékokat kell ahhoz vásárolnia, hogy leköthesse magát. Sokszor pont emiatt ódzkodtak sokan a konzoloktól, hiszen a játékok eleve drágább árcédulával érkeznek ezekre az eszközökre, mint PC-re, ráadásul számítógépen minden sokkal könnyebben volt „elérhető”.

Ezt a dilemmát kiküszöbölendő a Microsoft erőteljesen nekiugrott a Game Pass rendszernek és a világ legjobb kezdő konzoljáték szettjét állította össze számunkra. Valószínűleg még sosem volt még ilyen egyszerű úgy beleugrani egy konzolgenerációba, hogy tudtad, többé nem fogsz már unatkozni a gépedet bámulva. A szolgáltatás ráadásul folyamatosan terjeszkedik, egyre több és jobb játékokat tudnak kínálni számunkra, mindezt pedig nem csak Xbox konzolokon, de PC-n és Android eszközökön is.

Megérkezett az Xbox Series S/X sorozat, ezért a Microsoft jól berúgja az ajtót és megmutatja mindenkinek, hogyan kell kinéznie egy új konzol kezdő felhozatalának, még úgy is, hogy nincsenek is még rá exkluzív játékok, illetve minden játék ugyanúgy működik az Xbox One sorozaton is.

Az alábbi képen megtekinthető az új játékok listája, köztük az EA Play címei is, 60 db játékkal:

Galéria megnyitása

Ezek közül érdemes kiemelni a Tetris Effect: Connectedet, ami exkluzív multiplayer móddal lett gazdagabb, a Gears Tactics-ot, a Destiny 2: Beyond Light kiegészítőt, illetve az EA Play részeként már játszhatunk a Star Wars Jedi: Fallen Orderrel is külön díjazás nélkül. Egy hét múlva pedig megkapjuk a Halo Master Chief Collection 4. részét PC-re.

A következő képen pedig az EA Play Androidos játéklistája található, vagyis ezekkel a felhőből futtatható címekkel gazdagodik a szolgáltatás:

Galéria megnyitása

A PC-s játékosoknál felmerülhet a kérdés, hogy mikor érkezik meg számukra az EA Play? A válasz december 15. Sajnos addig várnunk kell, viszont ezután majd az Xbox Game Pass Ultimate és a Game Pass for PC felhasználók az EA játékaihoz is hozzá fognak tudni férni külön díj nélkül.

Külföldön van egy olyan akció is, ami 30 nap Disney+ előfizetést is ad a Game Pass mellé, sajnos viszont ez hazánkban nem elérhető opció. Szintén nem jó hír, hogy lesznek játékok, amik egy időre elhagyják a szolgáltatást. A Darksiders 3-tól, a Munchkin-től, a The Talos Principle-től és a Track: The Train Set Game-től búcsút kell intenünk.

Korábban volt róla pletyka, hogy a Microsoft megszűntetheti a Gold előfizetést, hogy csak és kizárólag Game Pass legyen. Úgy tűnik, hogy nem fog megszűnni a multiplayer élményt és a havi ingyenes játékkosarat kínáló szolgáltatás, így aki sokallja a Game Pass rendszert, muszáj, hogy továbbra is erre fizessen elő.

Neked ajánljuk

Kiemelt
{{ voucherAdditionalProduct.originalPrice|formatPrice }} Ft
Ajándékutalvány
-{{ product.discountDiff|formatPriceWithCode }}
{{ discountPercent(product) }}
Új
Teszteltük
{{ product.commentCount }}
0% THM
{{ product.displayName }}
nem elérhető
{{ product.originalPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.grossPrice|formatPriceWithCode }}
{{ product.displayName }}

Tesztek

{{ i }}
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap