Fizetős lesz a Burnout Paradise új szigete

A Criterion lerántotta a leplet az új Burnout Paradise (PC, PS3, Xbox 360) letölthető tartalomról, a Big Surf Island-ról. Ami a rosszhír, hogy nem úgy mint azt eredetileg megígérték és tervezték, a szép új add-on fizetős lesz (és nem ingyenes).

Fizetős lesz a Burnout Paradise új szigete

A Criterion lerántotta a leplet az új Burnout Paradise (PC, PS3, Xbox 360) letölthető tartalomról, a Big Surf Island-ról. Ami a rosszhír, hogy nem úgy mint azt eredetileg megígérték és tervezték, a szép új add-on fizetős lesz.

A Criterion, nem kezdett el feszülten magyarázkodni, lazán rámutatott inkább arra egy csinos kis leírásban, hogy miért is számít a Big Surf Island prémium kategóriásnak. Részletes leírás itt.

"Sosem terveztük ilyen nagyszabásúnak a szigetet, de ahogy haladtunk előre a munkában, egyre inkább beleéltük magunkat, hogy mit is tudnánk belőle kihozni."

"A Big Surf a csúcsa, beteljesülése mindannak amit Paradise City megalkotása közben tanultunk. Ami a célunk, hogy valami igazán látványos új élményt tárjunk a közönség elé. Ez a prémium tartalom egyértelműen az év csúcspontja számunkra."

"A Burnout Paradise-hoz a lehető legjobb supportot fogjuk nyújtani, olyat, amilyet még konzol játékhoz eddig nem kaptak..." - tette hozzá a fejlesztő. "Nem csak a Burnout Paradise-t, de az egész Burnout franchise-t átalakítjuk ezen a DLC-n keresztül. Bízunk minden rajongó támogatásában, amit a letölthető tartalom megvásárlásával adnak nekünk, és biztosítjuk őket, hogy nem fogják megbánni!"

A Big Surf Island behoz egy új autó típust is, egy remek kis Dust Storm járgányt, a Buggy-t.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ totalTranslation }}
Sorrend

Szólj hozzá!

A komment írásához előbb jelentkezz be!
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mondd el, mit gondolsz a cikkről.

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward