FIFA 11 és PES 2011 demók

Megjelent mindkét játék demója PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. Nagy változásokra idén főleg a PC-sek számítsanak a FIFA esetében.

FIFA 11 és PES 2011 demók

A focirajongók biztos nem fognak unatkozni, tegnap óta elérhető a FIFA 11 és a PES 2011 demója is. Utóbbi PSN Plus-szal már két hete fent van a PS Store-ban, de mostantól bárki leszedheti.

A FIFA 11 demója Xbox-osoknál egyelőre csak a Gold előfizetéssel rendelkezőknek elérhető, a többiek jövő héten vethetik rá magukat. A legjobban valószínűleg úgyis a PC-sek lesznek rákattanva, hiszen az oly sokat kritizált grafikus motor végre megújul, érdemes megnézni, hogy annyi év késlekedés után mit kapunk. A demóban lévő csapatok: Chelsea, Barcelona, Real Madrid, Juventus, Bayer Leverkusen és Olympique Lyonnais. Egyelőre csak a Real Madrid stadionjában játszhatunk, háromperces félidőkkel, de az elkészített videóinkat már most feltölthetjük az EA szervereire. Aki szeretne több lehetőséget, az elmehet Facebookra FIFA Superstarst játszani, az ott kilockolt achievementeknek hála megnyílhat még két stadion a demóban. A demó letölthető a PSN-ről és az Xbox Live-ról, valamint PC-seknek a hivatalos honlapról, a játék végleges változata október elsején érkezik.

A PES demója egy kicsit szerényebb, csak négy csapat érhető el benne és egy sima offline meccset tolhatunk. A végén a bónusz egy nagy videó a teljes játék lehetőségeiről. A PES 2011 egy héttel a FIFA után érkezik majd, október 8-án, a PC-s demóhoz irány a hivatalos holnap.

Tesztek

{{ i }}
arrow_backward arrow_forward
{{ content.commentCount }}

{{ content.title }}

{{ content.lead }}
{{ content.rate }} %
{{ content.title }}
{{ totalTranslation }}
{{ orderNumber }}
{{ showMoreLabelTranslation }}
A komment írásához előbb jelentkezz be!
Még nem érkeztek hozzászólások ehhez a cikkhez!
Segíts másoknak, mond el mit gondolsz a cikkről.
{{ showMoreCountLabel }}

Kapcsolódó cikkek

Magazin címlap arrow_forward